Aki gerincferdülésre fűzőt hord, az le tudná írni nekem az előnyeit és a hátrányait?
A legjobb barátnőmnek fűzője lesz mert 24-25 (pontosan nem emlékszem) fokos gerincferdülése van. Már egy hete folyamatosan ezért sír, szóval valahogy meg szeretném nyugtatni.
Egy fontos kérdés még: milyen ruhát lehet hordani ilyenkor? Mármint mennyire látszik a fűző?
Én 14/l ő 15/l
Előnye: a legtöbb "gyereknek" kisebb lesz a görbülete, vagy simán megtartja a görbületet.
Hátránya: csúfolódás (ami az én sulimban nem volt, de ettől függetlenül nem hordom)
Passzos felsőt és aminek egy kicsit van ujja is (itt arra gondolok, hogy ne ujjatlan legyen)
Tudom hogy most azt gondolod, hogy mit szólok bele mikor nem is hordom, de tudom, hogy hogy kellene és hogy mi az előnye. Sok sikert és kitartást!
Tippek: lehet dekorálni, ahogyan szeretnéd, facebookon van egy olyan csoport, ahol ezzel foglalkoznak.
Van scoli-tábor ahová a többi fűzős társsal lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!