Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennél ilyen helyzetben,...

Mit tennél ilyen helyzetben, ha tudnátok, hogy senkit nem érdekel, hogy éltek-haltok-e?

Figyelt kérdés

Most jutottam el arra a pontra, hogy feltegyem magamtól a kérdést: normális vagyok-e? Külső szemlélőnek talán semmi nem tűnik fel, de furcsa dolgokat szoktam csinálni.

Ülök a szobámban tanulok, majd hirtelen elsírom magam, aztán 2 percre rá kitör belőlem a nevetés.Múltkor órán jött rám egy ilyen, még szerencse, hogy akkor szélen ültem (nem a középső padsorban, ahol szinte mindenki lát), és alig tudtam kimagyarázni magam.

Ez még nem is olyan hű de nagy baj, de érzem, h ez nem mehet így tovább. Egyik percben meg akarom ölni magam, a másikban meg röhögésiroham? nee! őszintén szólva szégyelem magam, már nem vágyom másra, csakhogy végezzek magammal, de ez a szüleimnek túlságosan is fájna. ha ők nem lennének, már én sem. nem is érdemlem meg, h éljek!

na jó de akkor mit tegyek! a szüleimmel már beszéltem erről, de ők sajnos nem értenek meg, talán azért ,mert nem mondok el mindent? segíts!

2010. jún. 8. 14:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Méghogy dr.... -.-
2010. jún. 9. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
miért nem hiszed el? am orvos vagyok:) nem muszáj elhinni:)
2010. jún. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!