Miért nem múlik el a szorulásom? Több mindennel is próbálkoztam!
Próbáltunk: Több vizet inni mint szoktam, tegnap ittam 1 liter Hey Ho-s szilva üdítőt. Tegnap is és ma is vettem be 2db Stadalax tablettát de semmi. Már 3. napja kínlódok. Amikor elmegyek WC-re érzem, hogy kell DE amikor kezdene kijönni annyira fáj, hogy nem is tudok ülve maradni, ezért fel kell kelnem.
Ugyanannyit iszok, eszek, mozgok mint eddig. Nem értem mi lehet a baj.
Mit javasolnátok még? (utánna néztem neten, amit tudtunk kipróbáltunk, de semmi változás.)
175cm vagyok és 90Kg.
16/F
Szia,
Hasonló gondokkal küzdöm, ami segíthet:
1. Orvos. Elmondod a panaszaidat, majd valószínűleg olyan válaszokat mond, hogy: több rost, több folyadék, ballasztanyag, stb. vagy kivizsgáltat.
2. Fogyni kell, túlsúlyos vagy.
3. Vannak gyógyteák amik segítenek, pl. a borsmenta, kamilla, stb.! Teából CSAK a szálasat ajánlom, a többi xart nem ér. Mióta szálas teát iszom rendszeresen, a filteres teát a guminőhöz hasonló élvezeti cikknek tartom. A Herbáriának vannak elérhető árban lévő szálas teái, szerintem jó a minőségük is (a filtereshez képest meg fényévekkel jobb).
4. Termelői méz. Nem teába, mert 45 fok felett elbomlanak belőle a hasznos anyagok, illóolajok. Az akác jó emésztési panaszokra, elterjedt is, na meg hungarikum is. Én vajas kenyérre szoktam kenni és reggelire fogyasztom. 2-3 teáskanál a napi adagom.
5. Gyümölcsök, zöldségek, magas rosttartalmú növények
6. Olajos magvak (!), diákcsemege
7. Rágd meg az ételt!!! Ideális esetben egy étkezésnek 20-25 percig kellene tartania az okosok szerint. [link]
8. Ne dohányozz, ne igyál (attól mert a spanjaid csak így képesek érvényesülni társaságban, még nem kell neked is utánozni őket)
9. A kávé segít, bár nem ajánlom. Valakit túlzottan felpörget.
Van egy rakás cikk a neten, csak olvasni kellene egy kicsit utána, közhely amit írni fogok, de Google a barátod. Ja és válogasd meg az információforrásokat. Az ismertebb oldalak, pl. hazipatika.com, webbeteg.hu ismert oldalak, ide orvosok cikkeznek.
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!