Mi bajom származhat abból ha Gilbert kórral táncolok sportszerűen?
Figyelt kérdés
Hip Hop táncra gondolok, jövőre akarom elkezdeni de most derült ki, hogy gilbert kórom van. 15/F2010. jún. 7. 18:21
2/4 A kérdező kommentje:
de én azt olvastam hogy megeröltető sportot nem szabad így űzni....és szerintem a tánc nem laza:D
2010. jún. 7. 18:25
3/4 anonim válasza:
Az esetek döntő többségében az emelkedett szérum bilirubin-szint panaszokat nem okoz, ezért annak kezelése nem szükséges. Önmagában a mérsékelten emelkedett szérum bilirubinszint nem ártalmas, azonban bizonyos gyógyszerek (pl. paracetamol) és egyéb kémiai anyagok (alkohol) májkárosító hatása Gilbert-kór fennállása esetén fokozódhat. Ezért fontos a diagnózis ismerete. A kórkép a normális életvitelt nem befolyásolja, de javasolt a stresszhelyzetek kerülése, az alkoholfogyasztás mellőzése, a naponta többszöri étkezés és a rendszeres, nem megterhelő sportolás.
Milyen tánc?Ha nem túl ugrabugra mint mondjuk a hip-hop, akkor nincs gáz:)
4/4 A kérdező kommentje:
de, amint azt már leírtam, én hip hop-ra akarok járni :)
2010. jún. 7. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!