Származhat valami bajom abból ha néha kiropogtatom a hátam?
Figyelt kérdés
mostanában ha fáradtan hazajövök a suliból, ki szoktam ropogtatni a hátam mert utána kicsit jobban érzem magam. jól esik kiropogtatni.az ujjaimat is ropogtatom pát éve de azt megszokásból , és eddig semmi probléma nem volt vele. tehát a hátamnak árt?2010. nov. 18. 14:28
1/1 anonim válasza:
A hátadnak nagyon jót tesz. Úgyanis mikor felkelsz a garvitáció össze próbálja nyomni a gerinced, így a szövetnedv kiszorítódik közülük. Ha ropogtatod az nagyon jót tesz mert ismét közéjük folyik a porcnedv és így nem fog kopni feleslegesen súrlódni.
Az újj az teljesen más. Ott az állandó mozgatástól mindig jó a kapcsolat és a kenés. Így ha azt ropogtatod akkor csak megsérülnek a porcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!