Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fanszőrzet és izzadtság egy...

Fanszőrzet és izzadtság egy 8,5 éves kislánynál? Valóban elkezdődhet ilyen korán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kislányomról van szó. A napokban fedezte fel, hogy elkezdett szőr nőni a nemi szervén. Ma pedig hatalmas "pisztolytáskás" pólóval jött haza az iskolából. A szaga ugyan még nem volt durva, de már emlékeztetett a felnőtt izzadtságszagra.

Teljesen le vagyok döbbenve... én túl korainak tartom... szerintetek ez így rendben van?

#koraipubertás
2018. jan. 31. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony kislány voltam, de a puncim már 8 évesen elkezdett szőrösödni, a hónaljam 9 évesen. 12 évesen kezdtem el menstruálni. Nem volt semmilyen hormonális problémám. Vannak olyanok, akik korábban kezdenek el érni testileg. 19/l
2018. máj. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!