Mi állhat az érzékenység mögött?
Mindenki ezt fogja írni, hogy mindenképp menjen bőrgyógyászhoz, de igyekszem tippelni:
1] Atkák
2] Ekcéma [ruha,mosópor miatt]
3] Túlklórozott víz által létrejött bőr irritáció
4] Egyéb ismeretlen baktérium
5] Ruha [kellemetlen anyagból varrva]
Nyugalom, mindenre van kezelés, általában egy laza kenőcs/krém megoldja a gondot. Ha nem látszik, az szerintem jót jelent. A kiütés soha nem jó jel.
Tanácsom, persze nem vagyok orvos:
fürödjön 1-2 héten keresztül ha van lehetősége kádban, és a vízbe hintsen 1/4 vagy 1/3-ad teás kanál mennyiségű HIPERMANGÁN-t.
Ez egy vörös-lila por, mely könnyen oldódik langyos vízben is akár. Gondolom kapható minden gyógyszertárban, és nem lehet több pár száz forintnál.
Alkalmazása? Gyerekek fürdővizébe is szórnak, mivel egyszerű fertőtlenítő szer-por, s mivel a kisgyerekek (hónaposok, alig pár évesekről beszélek) esetében is alkalmazzák, nem valószínű, hogy károsan hatna a párodra nézve, főleg ha baktérium, atka, és ez FERTŐTLENÍTŐ szer. Nem tudom lehet-e rá allergiája, bár erre szinte a világon senkinek nincs szerintem, ezért első-második alkalommal, csak nagyon keveset 1/4-ed teáskanállal szórjon a vízébe.
Google illusztráció:
Por
Oldat
Tisztelettel: 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!