érzékenység a ventilátorra mitől?
Figyelt kérdés
huszonéves fiatal vagyok, nincs klímánk és a nyarakat klasszikus állóventilátorral vészeltem mindig át sok éve már. idén tapasztaltam először mikor volt nemrég a nagy forróság hogy picit többet járt a venti, és valami iszonyú mód "huzatot kaptam" vagy nemtudom. lényegében mindkét felső állakpcsomnál tompa nyomó fájdalom hosszan elhúzódóan, azóta már fogászatot megjártam és kihúzattam egy nagyon hátsó letört fogat, de más problémát nem látott az orvos, mégis a tömött és gyökérkezelt 1-2 fognál baromi érzékennyé vált és nagyon lassan múlt el. megint folyik rólam a víz de nem merem bekapcsolni nehogy megint ez legyen, mégis miért? sok nyár eltelt és legalább 5-6 éve biztos ugyanígy csapattam, akkor miért csak most leszek rá érzékeny? nem akarok semmit belelátni de jelezhet ez valamit?2017. aug. 18. 18:47
1/1 anonim válasza:
Sajnos az emberi test ilyen, bármikor beüthet egy érzékenység. Nekem sem bírja a fejem a huzatot, pedig 25 évesen csak az utóbbi 2 évben jött ki. Inkább ne kísérletezz vele, mert a krónikus arcidegfájdalmak eléggé meg tudják keseríteni az életet.
Javaslom a borsmenta illóolajat egy kis vízzel összekeverve külsőleg. Bár fizikailag nem hűt, de olyan, mintha jegelném magam és a következő fél órára megszünteti az izzadásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!