Normális, hogy nincs minden nap székletem?
Utoljára csütörtökön volt, ezért tegnap már kinyomtam magamból egy kis darabkát de amúgy nem éreztem, hogy mennem kell. Van amikor 1-2 naponta megyek, míg máskor akar 3-4 napig sem. Nem fáj a hasam, nem vagyok felpuffadva meg semmi. Könnyen ki is szokott jönni normál adagú, állagú és színű meg jól is érzem magam. Ezek miatt nem gondolom, hogy valami baj van. Nem eszek sokat de keveset sem. Arra nem emlékszem, hogy gyerekkoromban milyen gyakran volt de nem most kezdődött ez, több évvel ezelőtt is ez volt. Csak fura mert például a párom naponta akár többször is megy (nincs hasmenése) míg én napokig kibírom és szerinte ez nem normális.
Szerintetek normális vagy sem? 20 éves vagyok.
Köszi :)
Igazából lehet, hogy például a napokban kevesebbet ettem/ittam a megszokottnál de azért összességében volt bevitel. Az a baj amúgy, hogy ha nem érzem, hogy mennem kell akkor nem tudok rendesen és egyáltalán nem érzem azt, hogy kiürültem. Például tegnap is kicsit erőlködnöm kellett és kevés is jött. Meg ad ki néha hangokat a hasam, mozgásban vannak a beleim csak nem jön az a bizonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!