Mit tegyek, Ha napok óta nincs székletem?
hát egyél és igyál sok vizet!!!!!!!!!!!! ki fogsz száradni aztán nézegetsz!
azonnal egyél! ha nem tudsz, mert én pl a melegtől nem nagyon tudok mert nincs étvágyam akkor próbálj meg gyümölcsöt vagy salátát
'"egész nap a szobában ülök s nem eszek s iszok eleget"
A levegőből nem lesz széklet...
Reggel éhgyomorra: citromos forralt víz vagy útifű maghéj egy kanállal vízben elkeverve és rögtön meginni.
Szilvalé plusz sok víz. Nem kívánod a vizet amúgy? Én mióta beköszöntött a kánikula, vedelek.
simán lehet attól, hogy nem iszol, vagy hogy nem eszel eleget. de még a mozgásszegény életmódtol is.
napi 1,5 liter folyadék alap mindenkinek! (főleg ilyen meleg időben)
az evés más tészta, elég meleg van, nem annyira kívánja a kaját az ember - főleg aki nem is mozog :)
ilyenkor inkább gyümölcsöt kellene enni, az biztosanö jól esne.
én azt javaslom, holnap kerekedj fel, sétálj el valami zöldségeshez, és vegyél fél kiló szilvát (kábé 150-200 ft fél kikó most) és eszegesd meg, meg vegyél 50-80 ft-ért egy mentesvizet, 1,5 litereset, és figyelj arra, hogy reggeltől estig az fogyjon el. (ha megittad, töltsd utána csapvízzel, és még iszogass)
biztosan lesz produktum :)
elvileg az az egészséges, ha van valamennyi széklet legalább minden nap, de kétnaponta feltétlen. ha "bogyózol" már orvosilag akkor is jó vagy :)
egyél, ne rontsd el az anyagcserédet, mert az szívás és hízás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!