Naprol napra egyre faradtabb vagyok, mi lehet a baj?
Mar lassan 1 hete, hogy naprol napra faradtabb vagyok. Általában 23:00 fele fekudtem le, es nem ereztem azt, amit most.
Aztan egy hete, naprol napra korabban fekszem le, es nem tudom mi az oka. Az egesz végtagom faj, es nagyon fáradt vagyok. Az alvas sem segit, mikor reggel felkelek, olyan mintha este 0:00 lenne es olyan fáradt vagyok. Raadasul a faradtsag miatt enni sem tudok, es ez is fura, hogy nem eszem es hizok. De viszont ha eszem, akkor pedig fogyok. Es ezt sem ertem, valaki tudna segiteni? Normalis válaszokat kerek, legyszives.
Laborban első körben TSH-szintet néznek, tehát az alapján mondta a dokid, hogy nincs semmi baj. Ez sajnos nem biztos, hogy így van, mert az esetek 10-20%-ában működési rendellenesség esetén is normál TSH-szint van.
De egyelőre akkor szerintem kezdj el vasat, C- és D-vitamint szedni. - Ha ezek hiánya okozza a fáradtságodat, akkor két-három hét múlva már érezni fogod az eredményt. (Nagy mennyiségeket szedj, ne csak az ajánlott adagot. Vasat és D-t a háziorvos is fel tud írni, úgy olcsóbb, csak némelyik fafejű dokinak nem nagyon akarózik, úgy kell kiimádkozni tőlük a receptet.)
Az étkezésre figyelj oda, egészséges kajákat egyél. És pihenj sokat.
Aztán ha esetleg nem javul az állapotod egy-két hónapon belül, akkor tovább kell menni, kideríteni, hogy mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!