Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szoktatok már le valamiről...

Szoktatok már le valamiről egyik napról a másikra? Mint pl. a kávézás?

Figyelt kérdés
Nem azért mert akartátok, hanem azért mert egyszerre csak nem kívántátok? Én a kávéval vagyok úgy egy ideje, hogy már nem jó sem így sem úgy. Minden reggel elkészítem megszokásból, aztán fél nap múlva a csapba öntöm. Évekig kávéztam, talán 20 éve is van, de azon kaptam magam, hogy nem okoz már olyan örömöt. Az nagyon idegesít, hogy anyósom folyton szekál vele mikor felmegyünk hozzá. Rendes tőle, hogy mindig megkínál, de ha nemet mondok, szinte számonkérő hangsúllyal mondja, hogy hogy hogy nem iszok kávét. Volt már olyan is, hogy nem kértem, mégis kitöltötte és megsértődött, hogy nem akartam meginni. Nem tudom mi lehet ennek az oka, de nagyon örülnék, ha pl. ilyen formán a cigarettát unnám meg.
2016. nov. 2. 13:36
 1/5 anonim válasza:
Én naponta 2× kávéztam.Úgy éreztem feltöltődök amikor ittam.Aztán egy nap kávé helyett inkább csak egy pohár vizet ittam reggel és ugyanúgy felébresztett ugyanazt a hatást adta.Azota nem iszom.Egyszeruen már rá se bírok nézni.
2016. nov. 2. 13:49
 2/5 anonim válasza:
100%

Sose értettem mi a jó a kávézásban. Próbáltam rászokni, de nekem semmi pluszt nem nyújtott, nem is érzem hogy felébrednék tőle, fizikailag lehet hogy aktívabb leszek de ugyanúgy álmos maradok. A cigi se jó igazából, csak ha nagyon ki van rá "éhezve" az ember, akkor tényleg felüdülés elszívni egy szálat, de folyamat szívogatni, kb. fél óránként, nem mintha nem csináltam volna olyat, sőt, szokták is mondani hogy mennyit cigizek, de ezt általában csak társaságban csinálom vagy stesz helyzetben. Ha dolgozok és lehet is, úgy érzem muszáj, mert kell valami töltődés még ha 5 percre is. Az alkohol meg... iszonyatosan alkohol ellenes vagyok.

Ha szenvedélyeknél tartunk akkor már inkább nyugtató, vagy fű. Ez tényleg megdobja az embert. Pontozzatok le!!!!! :D

2016. nov. 2. 15:05
 3/5 anonim válasza:
És hozzátenném a nyugtató sem olyan veszélyes mint mondják, erős placebo hatása van, csak ha már ott a tudat hogy benned van. Két hónapig szedtem, rezdülés nélkül leálltam róla.
2016. nov. 2. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, csodálkoztam is, hogy egyik napról a másikra nem kívánom.
2016. nov. 2. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Én nem pontozlak le 2-es. Én is kipróbáltam régen a fűt és be is jött, de szerencsére nem volt adott a körülmény, hogy rászokjak, így elfelejtettem, mielőtt még rákaptam volna.

A kávé illatát most is nagyon szeretem, mindig is szerettem, de hirtelen jött, hogy meginni nem bírom.

2016. nov. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!