Pereskednem kellett volna? Vajon lehet még gyermekem ha csigolyaösszeroppanásom volt?
Perelni bármiért lehet.
Az a kérdés, hogy elérsz-e vele valamit.
Véleményt kell kérni, hogy a szülés okozta-e a problémákat vagy sem. Szerinted melyik doki fogja bemártani a másikat?
Évekig tartó pereskedés a semmiért.
Most már kár azon gondolkodni, hogy feljelenthetted e volna vagy sem, és lett e volna bármi eredménye. A csigolyáid attól már nem jönnének rendbe.
A terhesség maga is lehet annyira megterhelő, hogy újra megtörténik a baj. Ahogy idősödsz, úgy pedig egyre könnyebben megeshet.
Lehet, hogy meg tudnál szülni császárral még egy gyereket, de lehet, hogy már a terhesség alatt összeroppanna még egy csigolyád.
De az is lehet, hogy pár év múlva kezd majd el súlyosbodni a dolog, és hogy fogsz két pici gyereket gondozni, ha megemeled az egyiket és összeesel?
Az addig oké, hogy a császár megkímélne a szülés veszélyétől, de előtte meg utána ugyanúgy bármikor megtörténhet, és akkor mi lesz veled?
Pont abba a korba értél, hogy amúgy is elkezdenek kopni, ha már 6 csigolyád oda, és még 1-2 megroppan, esetleg a csontritkulás miatt a kezed-lábad-bordád is összetöröd, akkor nemhogy 2 gyereket, de egyet sem fogsz tudni ellátni.
Akkor pedig a férjedre hárul majd a gyerekek nevelése meg a te ápolásod is, miközben dolgoznia kell, mert te talán nem fogsz tudni, max. leszázalékoltként minimálbérért.
Tudom, hogy egy újabb babáról nagyon nehéz lemondani, de én a helyedben nem vállalnék ekkora kockázatot. Túl nagy az esélye annak, hogy folyamatosan romlani fog az állapotod. Akkor pedig szörnyű helyzetben lesztek.
Igazatok van. Kár hogy akinek lehet az eldobja magától, aki szeretne annak pedig nem lehet.Kicsit elmélaztam ma ezen. De örülök, hogy van az az egy is. :)
Igen valószínű, hogy egyik orvos sem ismerné el hogy nem szabadott volna természetes úton szülnöm. Pedig 100%hogy nem szabadott volna. Valószínű, hogy a pereskedés esetén terhességnél megállt volna a dolog, hogy minek vállaltam stb.Hát ez van. Köszi a visszazökkentést a valóságba. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!