Miért jó felkelés után nyújtózkodni?
Figyelt kérdés
És érdekes, mert a 3 hónapos babám is, nagyokat nyújtózkodik és szemmel látható, hogy neki is tetszik.2010. jún. 5. 07:23
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos!!! :D Nem tudom, talán felpezsdíti a vérkeringést, vagy nem is tudom. Nézz utána a neten!
2/4 anonim válasza:
Alvás közben elernyednek a test izmai és felkelés után ezeket az izmokat reflexesen átmozgatjuk. A nyújtózkodás mindenkinek jól esik. Helyesen írták előttem, a vérkeringés is felpezsdül az izommunka hatására és az izomfej megnyújtása máskor is jóleső érzést ad, persze ha nem visszük túlzásba, mert akkor már inkább fáj.
3/4 A kérdező kommentje:
És ez ennyire tudatalatti, hogy egy csecsemő is tudja, érzi?
2010. jún. 5. 17:50
4/4 anonim válasza:
Azt tanultam, hogy ez egy reflexes folyamat, olyan például, mint amikor elkezd sírni a kisbaba amikor megijed, vagy tudja, hogy honnan kell szívnia a tejet. Vagy ilyenekhez tudnám hasonlítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!