A rendszeres testmougás a családalapításig tartható, igaz?
A rendszeres testmozgás az élet végéig tartható.
A családalapítás nem tudom, hogy jön ide.
Ahogy az első is mondta: az élet végéig tartható.
Napi fél órája azért mindenkinek van SAJÁT MAGÁRA- gyerek mellett is.
1, babakorban: két szülő van, míg az egyik figyel a másik egy fél órára elmegy futni, vagy amíg a kicsi alszik otthon is lehet mozogni
2, nagyobb korban már közösen is lehet mozogni, pl biciklizés
3, előbb-utóbb meg elég idős a gyerek ahhoz, hogy felügyelet nélkül legyen.
Szóval ez csak egy kifogás.
Én is elmegyek kb hétkor otthonról, este hatra hazaérek és akkor még nem volt túlóra....
Vásárlás, ügyintézés, házimunkák...
És ezerötszáz hobbi, ami pont nem a sport.
Még család nélkül is azt érzem, aludni járok haza. :D Szeretek főzni, néha spórolás meg szerintem egészségesebb. Hát vicc nélkül, amikor nekiveselkedem, mire megfőzök, konkrétan lehet feküdni, hogy meglegyen a 8.... Helyett a 7,5 óra alvás....
Család mellett esélytelen...
Először játszóra járni vele, később tanulni vele, vacsora és fekvés, este hat és 9-10 között ennyi fér bele... Van családos munkatársam. Két zeneszámot vagy egy filmet fél órás részletben nincs ideje meghallgatni.
Én nem így látom.
8 óra alvás, 9 óra a melóhelyen, ez már 17 óra.
Marad 7 óra: a 2 utazásra, a fürdésre-készülődésre, a két főétkezésre és a mindennapi teendőkre: bolt, mosogatás, főzés, hétvégén kimosott ruhák elrakása.
És akkor még rend az nincs otthon, kifőzdékben meg mirelitet ettél, nem mentél orvosokhoz, nem volt baráti programod, ja és normális heti 40 + ebédidők legoldozása munkahelyed van, aránylag kevés túlórával, nem valami kizsigerlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!