Állandóan fáj a feje. Miért?
Szia! Nekem is ilyen volt ..
Èrdemes meglátogatni eg, szemészetet.mi erre egy 4 hònapja jöttünk rá ,hogy az lehez.elötte 1-2 evig volt folyamatosan..
Nekem akkor fájt ennyit, amikor egy borzalmasan stresszes időszakot éltem.
Stresszeltem, szorongtam mindenen -> fájt a fejem, ami volt, hogy fájdalomcsillapítóra sem múlt, hányingerem is volt -> ez egy újabb stresszfaktorrá alakult, elkezdtem beképzelni magamnak súlyos betegségeket, pl agydaganat -> és már a betegségek tüneteit képzeltem be a végén.
Nekem az segített, hogy miután segítettek nekem kicsit kimozdulni, szórakozni, és ott láttam hogy amikor jól érzem magam, semmi de semmi bajom, tudatosítottam magamban, hogy a betegségeket beképzelem magamnak, a fejem pedig a sok szorongás és szomorúság miatt fáj. Most már eljutottam oda, hogy van, hogy hetekig nem fáj, nem kell halmoznom a fájdalomcsillapítókat... De mondjuk én világéletemben fejfájós voltam pl. frontok miatt is. De azért naponta nem fáj. Illetve már főleg nem.
A fejfájásnak 137 oka lehet, amiből ráadásul 41-et még nem is ismerünk.
Nem biztos, hogy ki fog derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!