Magyarorszagon letezik nematalakito mutet? Es nagyjabol mennyibe kerul?
A legjobb klinika szerbiaban van ...
Ott volt a baratnom is h vegre no lehessen
:-)
Én múltkor beszéltem egy TS-el aki pont a dolgok közepén volt, a hormonokat már jó ideje szedte Azt mondta, hogy az egész folyamat elejétől végéig 8 jegyű összeg lesz. Nem egyszerre kell persze kifizetni, de akkor is rettentő sok pénz. Vannak országok ahol olcsóbban csinálják. Nem tudom, hogy ez a minőség rovására megy-e.
Borzasztó drága, nagyon sok türelem és kitartás kell hozzá és hatalmas lelkierő.
Nematalakito mutetekrol velemenyt nem kertem.
Koszonom a normalis valaszokat :)
Először is nincs olyan hogy "a műtét". Plasztikai sebészet, terápia, edzésterv stb. van, ami nagyon sok mindent magában foglal.
Egyrészről ugye van hormonterápia, ami változtat tesztoszteron esetében a(z):
-izomtónuson, testzsír eloszláson
-arc és testszőrzet növekedésén
-bőr textúráján, akné kialakulhat
-arcvonásokon
-izzadság mennyiségén és testszagon
-csikló méretén (pár centisre is megnőhet)
-hangmagasságon
-kopaszodás kialakulhat
-szexuális étvágyon
-menzesz erősségén (le is állhat)
-bizonyos kor alatt a testmagasságon
Plasztikai műtétet meg nagyon sokfélét csinálnak, de például:
-top surgery (mellek eltávolítása. többféle eljárás van attól függően hogy mekkora volt előtte
-állkapocs, arccsont és homlok férfiasabbá faragása
-zsírleszívás combokról, csípőről
-különböző pénisz kialakító műtétek. többféle eljárás létezik, attól függően hogy milyen funkciókat szeretne a páciens
Az ár egyénileg változó, ugyebár semmi sem kötelező, konzultálj az orvossal
A hőbörgőseket meg inkább nem kommentálnám.
Van Magyarországon,olyan 1,5-2 millióba kerül .
Rossz kategóriában vagy,mehetett volna az emberi tulajdonságokba,az egészségbe vagy az önismereti kérdésekbe,ez a leszbikusság kategória, itt meg transzneműről van szó.A leszbikusok cinsznemű nők akik nőkhöz vonzódnak, te/a kérdés alanya meg heteró férfi,aki női testbe született.Nagyon nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!