Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan és kb. mennyi idő...

Hogyan és kb. mennyi idő alatt tudnék izmosodni?

Figyelt kérdés

Eddig kissé össze-vissza táplálkoztam, meg keveset, kevésfélét, ennek pedig meg is van az eredménye, eléggé csont és bőr vagyok.

Szeretnék változtatni ezen, izmosodni, ezért változtatni akarok az étrendemen, illetve edzeni, amennyire itthon lehet. Milyen tanácsokat tudnátok adni, illetve kb. mennyi idő kell, hogy érzékelhető eredménye legyen?

2017. dec. 23. 18:20
 1/3 anonim válasza:
Ahhoz, hogy izmosodj, több kalóriát kell, hogy egyél, mint amennyit elégedett. Először ezt tedd rendbe, aztán kezdj el edzeni. Az edzés csak a jéghegy csúcsa, a táplálkozás a lényeg. Megtudhatnám esetleg a nemedet, testsúlyodat, magasságodat és esetleg a testzsírszázalékodat?
2017. dec. 23. 20:40
 2/3 anonim válasza:
Mint amennyit elégetsz*
2017. dec. 23. 20:41
 3/3 anonim válasza:

Előző válaszoló, ha mozgás nélkül kezd el enni több kalóriát, mint amit eléget, zsírban fog hízni, és nem gondolom, hogy a kérdezőnek ez a célja.

Kérdező, annyiban igaza van az előttem levőnek, hogy nagyrészt a táplálkozás fontos, de ahogy már említettem, ha nem kezdesz el edzeni is, zsírban fogsz hízni. Egyél minél több fehérjét (lehetőleg ne por formában), kerüld a szénhidrátokat (cukrok, keményítő), egyél minél több zöldséget, húst, igyál sok vizet. zsírból is próbálj meg minimálisan bevinni a szervezetre (csak ügyelj arra, hogy legyen, mert a szervezetednek szüksége van rá). Edzésként pedig el tudsz menni futni, ha van a házatokban/közeletekben lépcső, akkor különféle gyakorlatokkal tudsz lábra erősíteni. Ha kíváncsi vagy otthon is csinálható edzésre, keress rá youtube-on a calesthenics edzésformára. Fontos, hogy edzés előtt és után nyújts le, hogy elkerüld a sérüléseket.

Sok sikert!

2017. dec. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!