Mit kell tenni, hogy álmunkban meghaljunk?
Semmit, azt álmodni, hogy meghalsz. Amúgy sem halnál meg a valóságban ettől, így fölösleges leszögezni bármit.
Mivel azonban nem tudod milyen meghalni, így az álmodban hiába halnál meg, az érzés nem lenne más csak az agy rögtönzött kitalációja és valószínűleg simán felébrednél.
Nézd meg a "Lucy" c. filmet.
Utána: "az esemény" c. filmet.
ha még nem láttad ezeket.
És rakd össze a kettőt.
Röviden:
Ahhoz, hogy képes legyél dönteni a tested éppsége vagy károsítása felett, magasabb szinten kell irányítanod azt az agykapacitásod megnövelésével.
Te, én akárki a tudósokon kívül az agyunknak kb 5%-át használjuk. A tudósok 6-7%-ot. A saját szervezetünk irányításához kb 30%-ra lenne szükségünk.
Ennyi a Lucy c filmből.
Továbbá:
Az emberi agyban vannak reflexek. Tájékozódási, légzési, stb.. és ÖNVÉDELMI. Ez utóbbi meggátolja bizonyos szinten, hogy kárt tegyünk magunkban. Tehát ha elkezded vagdosni, sütögetni magad egy idő után ha mélyebbre jutsz annyira fog fájni, hogy hiába fogod akarni tovább folytatni, nem fogod bírni. Vagy lekapcsol az agyad ha megközelíted a 45.Dell fájdalom érzetet. Amennyiben férfi vagy. Ha nő akkor kicsivel tovább bírod. Náluk az 57.Dell is kibírható nagy gyakorisággal. Te 45Dell-nél meg fogsz halni, de én is, mert én is Férfi vagyok =D Nem ez a lényeg, elmélyültem.
Azt mondják az 9ngyilkosok, hogy ahhoz, hogy megöld magad, erős kell legyél, ami igaz egy bizonyos nézőpontból, melyet az imént írtam le. Az általános nézőpot szerint pedig az az erős aki kimászik a gödörből. Szal csak oldalt kell változtatni, és mindenkinek igaza lesz hirtelen.
Magyarul:
Ha lesz is olyan, hogy elérjük a 30%-ot és tudni fogjuk irányítani a testünket, szervezetünket, az nem most lesz. De addig Fizikailag képtelenség általános esetben álmunkban meghalni.
Ahogy korábban megírták azt: külső behatásra is szükség van.
A fogalmazás csak tájékoztató jelleggel készült. #Lisztőrlő
Még annyit, hogy a védelmi rendszer biokémiai úton működik. Melyhez az idegrendszered minden egyes axonja szükséges, és fontos szerepet játszik. Mint egy sz.gép védelmi rendszere (vírus-írtó)
talál egy hibát, és lefuttatja a keresőt az egész rendszeren. A védelmi rendszered kihatással van az agyadra is ha a pszichikai tartományod labilisabb egy kicsivel is akár az átlag emberénél. Mely értelmében kialakulhat valamilyen fóbiád. Az esemény történésekor ahogy mondani szokták "beleég a retinádba" az adott pont maximális súlyossági helyeztéből adódóan egy kép, és rettegni fogsz ha hasonlót fogsz látni.
Erre jó példa egy újabb film: "Hullámtörők"
Az elméd elratározza azt a képet, színt, és pánikolni fogsz ha csak meglátsz valami hasonlót.
fulladásos öngyilkosság után → klausztrofóbiás lehetsz → vagy vízfóbiás leszel.
ha artériás vágással próbálkozol sikertelenül, akkor lehet félelmed a → flex, körfűrész, vagy hasonló hangosabb vágógépektől.
Ha leveted magad valahonnan szintén sikertelenül, akkor tériszonyod lesz.
Hasadt elménél fordított hatást vált ki. Elkapja a hisztérikus röhögőgörcs, és meg fogja akarni ismételni a reményt látva tetteiben.
Ezért is mondják ezt mindig: "egy lehetőséged van → ne hibázz..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!