Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagydolog utáni tisztálkodás?

Nagydolog utáni tisztálkodás?

Figyelt kérdés
Otthon bidé használatához vagyok szokva, így eddig ez nem volt téma.Viszont most kollégiumban élek,itt minden közös és nem tudom hogy hogyan lehetne megoldani.Eléggé zavar a mindennapokban hogy az ember csak papírt tud használni, tök kellemetlen az egész.Olvastam több helyen a nedves törlőkendő használatát, de elég hülyén nézne ki hogy azzal mászkálnék a folyosókon.Illetve szerintem az sem teljes tisztaság (nyilván jobb mint a semmi).A zuhanyzás meg elég idő igényes, plusz ha többször kell egy nap, úgy meg még inkább.Én elengedhetetlennek tartom ezt a tevékenységet, bár Magyarországon nem túl elterjedt a bidé használata (mondjuk közösségi helyekre nem alkalmas a bidé, nem lenne túl higiénikus, biztos nem ülnék rá).Nem tudom, másokat ez nem zavar?Vagy ez csak azért van mert én már hozzászoktam?Egyszerűen el*ssza a napomat ez az egész, míg a többieknél ez fel sem merül.
2017. dec. 5. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak pici nedves torlokendok is, hasznald azt. Zsebre teszed, aztan kesz. Azert zavar ennyire, mert hozzaszoktal.
2017. dec. 5. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szarj este,tisztálkodás elött
2017. dec. 5. 13:28
 3/3 anonim válasza:
Aztamindenit jezus micsoda problemak !!!! :D
2017. dec. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!