Egyetértetek azzal, hogy "nagydolgos" toalett-használatot követően szükséges a végbélnyílásnak és környékének fertőtlenítő tusfürdővel/krémszappannal történő megmosása?
Egy barátommal ezen vitatkozunk, szerinte elegendő a WC-papír használata, de én egyszerű WC-papír használat után nem tudnám visszavenni a boxeremet anélkül, hogy nem mosnám meg magam ott alul. Szerencsére az esetek 99%-ában reggel végzem a "nagydolgot", és mivel reggel eleve is zuhanyzom, így nem okoz jelentős többletfeladatot ezen higiéniai teendő elvégzése.
30/F
Te jó isten, micsoda megfogalmazás :D Mint valami szakkönyvben :D
De hogy a kérdésedre válaszoljak, én is mindig megmosom a seggem szarás után, ellenkező esetben nagyon rosszul érzem magam.
Igen, én se tudnám elképzelni, hogy mosakodás nélkül folytassam a napomat.
De én amúgy nem így nőttem fel. A családtagjaim nem mosakszanak olyankor. De bennem ez az igény kialakult.
"anélkül hogy a 10. törlés után is még pimaszul ott vigyorogna egy kisebb-nagyobb féknyom a papíron."
Ez az, nekem még a sokadik törlés után is "féknyom" látszik a papíron, pedig rendszeresen szőrtelenítem az ánuszomat. Ezért is szükséges nagydolog után zuhanyozni.
Én is reggel szoktam (ha már így megnyílt a bizalom köre :D), utána zuhanyzás, de ha mégsem így van, akkor én nedves törlőkendőt használok, mert én sem tudnék így meglenni.
29/n
Én azért szeretek mosakodni akkor is, ha nem marad semmi a papíron, mert pár óra után már szaga van a mosatlan, szaros seggnek. Ha pl. délután nagydolgozok, és csak este fürdök (ilyen csak hosszú évekkel ezelőtt volt, mikor még nem mosakodtam utána), akkor mikor levetkőzöm a zuhanyzáshoz, és eljutok a fenékmosásig, akkor érezni, hogy nagyon büdös szaga lesz már addigra.
A friss szart nem olyan kellemetlen eltávolítani.
Nekem a nedves törlőkendő sosem volt szimpatikus, persze, ha nem lenne alkalmam mosakodni, nyilván használnám, de ha lehet választanom, inkább meleg víz + szappan, mint törlőkendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!