Egyetértetek azzal, hogy "nagydolgos" toalett-használatot
követően szükséges a végbélnyílásnak és
környékének fertőtlenítő tusfürdővel/krémszappannal
történő megmosása?
Figyelt kérdés
Egy barátommal ezen vitatkozunk, szerinte elegendő a WC-papír használata, de én egyszerű WC-papír használat után nem tudnám visszavenni a boxeremet anélkül, hogy nem mosnám meg magam ott alul. Szerencsére az esetek 99%-ában reggel végzem a "nagydolgot", és mivel reggel eleve is zuhanyzom, így nem okoz jelentős többletfeladatot ezen higiéniai teendő elvégzése.
Ha megfelelő mennyiségü rostot eszel és végzel rendszeresen végbél intimtornát (mindegy hány éves vagy), akkor olyan székelésed lesz, hogy még wc papír sem kell :)
Nyilván kitörlöd, de az első után már az azt követőn semmi nyom. Attól független én is szeretek zuhanyozni utána, de mióta ezt csinálom nem érzem annyira unhigiéniusnak, ha esetleg elmarad a zuhany vagy bidé.
2017. nov. 6. 14:18
12/20 anonim válasza:
na erről írhatnál többet mert nekem pont a rosttól lesz nehezen törölhető a sajt pizza csoki banántól meg kökemény és tiszta
2017. nov. 6. 14:28
13/20 anonim válasza:
A sok rost valóban nem túl jó, én valamelyik nap be is szartam tőle. : Még szerencse, hogy itthon voltam. szinte csak zöldséglevest ettem aznap, de jó sokat, a folyadék, amit bevittem vele, volt, vagy 2,5 liter. Azt hittem, csak finganom kell, hát, tévedtem...
2017. nov. 6. 15:24
14/20 anonim válasza:
13
Hahahaha
Ja hát van ilyen. :) Velem is előfordult fél kiló aszaltszilvától :)
Olyan rostra gondoltam (legalábbis nekem az vált be), ami felveszi a vizet. Őrölt lenmagot szoktam enni egy kanállal reggel, eggyel este v ha későn ebédelek akkor ebéd után. Fontos, hogy legalább 2-3 dl vízzel bevenni. És mondom fontos a torna ott lent. Napi 5 perc reggel este v legalább egyszer vmikor. Kiürített hugyhólyaggal.
2017. nov. 6. 15:48
15/20 anonim válasza:
Szappanos vízzel szoktam.
L/19
2017. nov. 6. 15:53
16/20 anonim válasza:
Útifűmaghéjjal próbálkoztam eddig rost terén. A tornát meg lehet tanulni netről is? Valahol írták, hogy csak tanfolyamon érdemes, de szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
2017. nov. 6. 16:25
17/20 anonim válasza:
Végeztem tanfolyamot, nem akarok lebeszélni róla senkit, mert amúgy nyipván jó és hasznos dolgokat tanítottak. De a lényeg h fekve végezd kis bemelegítéssel, ellazítod magad, megkeresed az izmot (nem kézzel v ilyesmi :))) hanem megfeszítéssel és ugyan úgy erősíted, mint a többi izmot edzenéd. Mjuk 10 másodperces feszítés, utána 10 mp pihenés, vagy félig befeszíted 5 mp-ig, utána egyből 5mp-ig teljes erővel való feszítés, utána csak félerőig visszaengedve és pihenés. Vagy hirtelen megfeszítés után hirtelen elengedés. Ugyan úgy mint más izomra is van pár gyakorlat. Neten utána lehet nézni. De a lényeg h csináld meg előtte utána lazítás és a hólyagod legyen kiürítve.
2017. nov. 6. 16:58
18/20 anonim válasza:
Kiterjedt vizsgálatokat végeztem arra nézve, hogy az állaga mikor pont olyan, hogy szinte egy szál papír sem kell utána, de még könnyen kijön. Nos arra jutottam, hogy a legjobb, ha akkor megyünk, ha az inger már határozott (tehát nem, amikor "ütött az óra") és a retyón nem a kakkantásra koncentrálunk, hanem pl telózunk. Ebben az esetben szinte mellékesen, elegánsan csusszan ki és elég lesz mindössze egy darabos ellenőrző törlés.
2017. nov. 6. 21:59
19/20 anonim válasza:
kösz a lenmagötletet ettől mindig kemény lesz?
nekem régebben a szőlőmagtól is ilyen lett
2017. nov. 7. 06:23
20/20 anonim válasza:
Nem kemény lesz a lenmagtól, hanem pont megfelelő állagu. Legalábbis nekem. Nem lusztet, nem is egész lenmagot, hanem őröltet. És fontos a víz ivás rá. Egy kanálra 2-3 dl legalább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!