Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni legalább 10 kilót. Viszont nem tudom milyen módszerek hatásosak, mit és hogy kellene csinálnom. Tudnátok nekem tanácsokat adni, esetleg ajánlani valami módszert? Edzésről annyit hogy kondiba nem szeretnék járni több okból kifolyólag, és a bokámban lévő csontkinövés, és bokaszalag sérülésem kizárja a futást, ugrálást..Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!! L/192017. dec. 2. 00:15
1/2 anonim válasza:
Fogyni tartósan, és sikeresen a következőképpen lehet
- teljes étrendváltozás
-mozgás
23 kilót fogytam így
L
2/2 anonim válasza:
Diétával lehet fogyni.Vagy kizárod a finomított szénhidrátot(cukor,liszt),gyümölcs formájában maradhat,eszel húst,növeled a bevitt folyadék mennyiséget.
Vagy neten rákeresel egy kalóriatáblázatra és számolod,hogy miből mennyit ehetsz.Akkor mindent fogyaszthatsz,amit eddig,tehát egészségileg nem lesz nagy változás nálad,viszont ha nem kell lemondanod bizonyos ételekről,akkor talán kitartóbb leszel.
A táblázatoknál azt is ki tudod számolni,hogy nagyjából mennyi kalóriára van szükséged ahhoz,hogy fogyjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!