Kemoterápia után lehet szolizni?
Szia!
Szerintem kérdezd meg az onkológust, akihez jársz kontrollra. Én is átestem kemoterápián, de mivel most még 2 havonta kell járnom az Onkológiai Intézetbe kontrollra, bátran megkérdezek tőle bármit, amely kapcsolatban lehet az egészségemmel (sport, étrend, stb.). Ez a legbiztosabb forrás.
Minden jót!
köszönöm szépen a gyors válaszokat! azóta beszéltem a háziorvosommal, aki nem adott egyértelműen nemleges választ,sőt szerinte lelkileg biztos jó tenne! ő is azt tanácsolta beszéljek az onkológussal! az ő válaszát meg előre tudom: maradjak a bugyimban és örüljek h jól vagyok, most nem az a legfontosabb h barna legyek! úgy látszik eddig 1-0 az anti-szoli tábornak!de akkor napozni sem szabad? nekem nem mondtak semmi ilyet........
szép napokat mindenkinek!!!!
háziorvosok nem tudnak sokszor semmit
napot is kerülni kell
én is kaptam kemót, bár én alapból napérzékeny vagyok de nagyon rosszul esett a fény amikor kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!