Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Nagyon...

Most mit csináljak? Nagyon fontos lécci olvasd végig

Figyelt kérdés
Holnap vizsgám van. 20 éves lány vagyok. rettentően féle, minden nap megiszok avgy 2 liter energiaitalt, így tudok tanulni. De most már nagyon szédülök, egész nap szinte hányok, fáj a fejem az ájulás kerülget 3 napja úgy 2-3 órákat alszok már alig látok.. és holnap vizsga
2010. máj. 31. 19:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tudom, ez most már eső után köpönyeg, de legközelebb érdemes korábban elkezdeni a tanulást, beosztani a tanulnivalót úgy, hogy az alvás és a kikapcsolódás is beleférjen a vizsga előtti napokba is. Nem mindenkinek reagál egyformán a szervezete a stresszre, van, aki gyorsabban tanul tőle, mást meg teljesen kimerít.
2010. máj. 31. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha tudsz még ma citromfűvet szerezni, akkor csinálj egy teát, lefekvés előtt idd meg nem túl forrón. Nagyon jó stresszoldó, a gyomrot is nyugtatja. Reggel is ihatsz egy bögrével, mert nem álmosít.
2010. máj. 31. 20:02
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki tanácsát/válaszát

megpróbálok egy kicsit ledőlni, hátha segít vmit, eléggé szédülök:S

2010. máj. 31. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintme neked nagyon súlyos pszichés problémáid vannak.

Nemlenne az a vizsga,amiért egy normális ember igy kicsinálná magát már ne haragudj. Ha megbuksz akkor mi van? elmész a pótra. de ha igy folytatod (2 óra alvás,2 liter energiaital,folyamatos pánikhangulat) már nem kell sokáig aggodnod a vizsgáid miatt..

2010. máj. 31. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Tényleg nyugodj meg, energiaitalt meg már egy decit sem igyál. Én is ennyire stresszeltem vizsga előtt, pont múlt héten, és mi lett belőle...orvostól orvosig járok. Idegeskedés ráment a szívemre...nem komoly, de a sok stressz komoly dolgokat okozhat. Szóval nyugi, fogod tudni...Sok szerencsét
2010. máj. 31. 23:19
 16/19 anonim válasza:

Szia!

Remélem sikerült a vizsgád:D

Amúgy meg legközelebbre: 2lier energiaital felejtsd e nagyon gyorsan...

szeretném ha kirpróbálnád ezt : [link]

nekem nagyon bejött...stresszoldó, de nem úgy hoy belassulsz tőle, hanem épphogy segít a koncenrálásban.

ráadásul 2 hét pénzvisszavizetési garancia is van rá...veszteni valód nincs;)

2010. jún. 1. 17:50
 17/19 A kérdező kommentje:

na köszönöm mindneki segítségét

3-as lett a szóbelim, az írásbeli 4-es:):)

2010. jún. 1. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért elég stupid dolog 2X föltenni a kérdést... :S
2010. jún. 2. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
gratulálok a vizsgádhoz. a legközelebbihez szerezz bioboltban homeopátiás gyengébb nyugtatót. nem fogod megérezni, nem üt ki, de tudsz aludni és nem rettegsz majd vizsga közben. sokan ott rontják el, hogy túlizgulják, pedig rendesen felkészültek. nekem egy különtanárom mondta ezt a "trükköt". ajánlotta tanítványainak, akik pánikba estek a nyelvvizsgákon és ezért mentek milliószor...
2010. jún. 2. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!