Most mit csináljak? Nagyon fontos lécci olvasd végig
Mit csináljak most? nem fogom tudni, így nem bírok végigmondnai semmit, ráadásul szociális fóbiás is vagyok, szóval még rosszabb a helyzet.. sose vettem még be xanaxot, egyik ismerősöm adott egy szemet h majd vizsga elött vegyem be, de vajon hogy fogok rá reagálni?
Köszi h elolvastad és segítesz
Teljesen bepánikoltál, úgyhogy próbálj megnyugodni, tudom nem könnyű. Igyál meg egy bögre langyos, mézes tejet, vegyél egy forró fürdőt, és rögtön ezek után feküdj le aludni, hogy kipihentebb legyél. Elalvás előtt gondolj arra, hogy nincs miért izgulnod, tudni fogod a válaszokat ha NEM IZGULSZ.
Sok szerencsét!
Szia!
Egyrészt az energiaitalt ekkora mennyiségben felejtsd el. Legközelebb ha ennyire stresszelsz, pihenj és ne pörgesd rá magad még jobban a témára. Ehgy kis puhi (vagy aktív kikapcsolódás, sport) csak javít a helyzeten és a felfogásodon, segíti a tanulást is... egy jó alvás, vagy frissítő kikpacsolódás hasznosabb, mintha az idegösszeomlás szélén tovább hajtod az agyad. Akkor is, ha ennek az az ára, hogy valamit nem tudsz vizsgán, mert kipihentebb vagy, így a józan eszed még mindig ott van, de ha kiégetted magad, akkor össze-vissza fogsz hablatyolni vagy összeomlasz.
Naszóval energiaitalt ekkora mennyiségben nem! Ez rajtad áll, egyszerűen csapj a kezedre, egyél normális kajákat. Az agyad nem egy trutifrutti íző löttytől fog működni, itt is lehet a helyzeted kulcsa...
A Xanax-ot, azt javaslom, felejtsd el, hülyeség, és ha még nem szedted be, akkor nem tudhatod, hoygan reagálsz. Egyik csopitársam már a tételt dolgozta ki, mikor rájött a hányás a Xanaxtól, és kiohant, nem is tudott levizsgázni.
Vannak olyan emberek, mint te is, akik alkatilag nagyon rosszul bírják a stresszt, ami a vizsgákkal jár. Viszont tarts magad felett annyi kontrollt, hogy nem nehezíted meg a saját helyzeted ilyen baromságokkal, mert tuti, ezzel még rátettél egy lapáttal. Ha holnap vizsgád van, akkor most tegyél el mindent, már nem tanulsz meg semmit, mert nagyon be vagy pörögve, és amúgy iy, már ülepednie kell a tanultaknak )tuti, hogy tudod az anyagot, csak ilyenkor bebeszéled, hogy nem). Menj el fürdeni, hallgass zenét, énekelj, nézz meg egy jó filmet, feküdj le korán. És ne igyál semmi vackot, ne vegyél be semmit! Reggel reggelizz meg, ha nem megy a sziéárd kaja, akkor legalább egy tejeskávét, meg pár darab kekszet, és minden sínen lesz.
Drukkolok, majd írd meg, mi lett :)
24/L
Huu köszönöm szépen a gyors válaszokat..
Áhh sajna aludni nem tudok, egyfolytába pörög az agyam, hogy mi lesz holnap:S
Az energiaitalt hanyagolni fogom ezentúl, hát megtanultam az anyagot, csak sjan én olyan vagyok hogy ha leülök a vizsgáztatók elé jön a pánik és el is felejtek mindent:(
Előző vagyok
Elfelejtés ellen a legjobb vizuálisan segíteni a tananyag felidézést (rajzolsz mellé, színezel, színessel emelsz ki, ami jólesik).
Amúgy meg ha ott ülve érzed, hogy eluralkodik rajtad a pánik, gondolj arra, hogy a tanár kilencmilliárd ilyen vizsgázót látott már, tudja kezelni a helyzetet, segít, ha látja, hogy bestresszeeltél, akár meg is mondhatod, és gondolj bele, hogy unja az anyagot, amit nyolcmilliószor hallott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!