Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Háziorvos írhat beutalót...

Villevalo12 kérdése:

Háziorvos írhat beutalót pszichiátriára? Egyre nagyobb szükségem van rá, kedden be isd kell feküdnöm

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 14:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen írhat. De ezek szerint már írt is, ha már kedden mész befeküdni az osztályra.
2017. nov. 12. 14:22
 2/15 A kérdező kommentje:
véletlen privibe ment.olvasd el :)
2017. nov. 12. 14:30
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
lehet tudatlan vagyok, de miért jobb korházban feküdni, mint otthon?
2017. nov. 12. 14:42
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
mert a korházban esetleg kezelik is????
2017. nov. 12. 14:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak arra voltam kiváncsi,írhat -e mert reggel eleve mennem kell a recepteket feliratnom
2017. nov. 12. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
30%

esetleg kezelik???

Mivel kezelnék amit otthon nem tud bevenni? és aki annyira odavágyik meg hisz a kezelésekben, az tudja-e hogy pl az ebéd egy zsíroskenyér is lehet. Na most milyen kezelés várható el egy zsíros kenyér után?

2017. nov. 12. 14:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

SOk olyan kezelés van, ami nem tabletta, hanem pl. infúzió, emellett a hatása sem egyforma mindenkire nézve, ezért folyamatos ellenörözés kell mellette, hogy ha valami mellékhatása van vagy túl erös az általgos adag az illetönek, akkor be lehessen avatkozni, pontosan be lehessen állítani a dózist, emellett a terápiás kezelések jó része sem megoldható otthonról, föleg ha naponta többször kell menni egy-két órára.

De ha ennyit sem vagy képes felfogni, akkor igen komoly bajok vannak veled. (A zsíroskenyét mint ebéd témát meg nem tudom értelmezni, ez teljesen értelmetlen dolog)

Emellett a "befeküdni" kifejezés NEM tényelges fekvést jelent, hanem csak annyit, hogy benn tartózkodik az adott osztályon.

2017. nov. 12. 14:55
 8/15 anonim ***** válasza:
te már voltál ilyenen?
2017. nov. 12. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de egy közeli családtag igen.
2017. nov. 12. 15:08
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

közeli családtag :D

ezért szeretem ezt az oldalt

2017. nov. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!