Lehet nagyobb bajom festéstől?
Figyelt kérdés
radiátort festettem ma, zománcfestékkel és nem használtam maszkot, az orrom tele is ment festékkel, lehet nagyobb bajom.2017. okt. 15. 20:05
1/5 anonim válasza:
nem. én sósavaztam egész nap volt olyan, hogy rá is gyújtottam szünet közben és semmi bajom nem lett. azon kívül, hogy még a cigi is sósav ízű volt:D
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :) megijedtem, mert a torkomban is láttam pár foltot, de már eltűnt. festés végén jöttem rá, hogy kellett volna maszk.
2017. okt. 15. 20:17
3/5 anonim válasza:
Legfeljebb "vigyorogsz kicsit". Reggelre kialszod
4/5 anonim válasza:
Ha konkretan belefolyt a festek az baj, de ha csak belélegezted attol nem lesz bajod.
5/5 anonim válasza:
2#
Torkodban? Hogyan tudtad megnézni? 🤔🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!