A mesterséges ájulás káros? És a propán-bután gáz szívás?
Figyelt kérdés
Még sose próbáltam de egyetemen szobatársaim folyton ezt nyomják és azt mondja nagyon jó érzés ls nem lesztőle semmi bajod plussz ingyen is van :D de nem tudom nekem vannak kételyeim. Légyszi értelmesen válaszoljatok!2017. nov. 11. 14:33
1/5 Bubuka508 válasza:
Az ájulás sem természetesen, sem mesterségesen nem hiányzik épeszü embernek. A propán-bután gáz meg mérgezö. Remélem, ennyiböl elég világosan megérted.
2/5 anonim válasza:
Éljenek a jövő diplomásai. Vagy ne. Ha az agysejtjeid gyors pusztulását szeretnéd, akkor hajrá. De ha inkább arra akarod használni az agysejteket, hogy pénzt keress velük később, akkor hagyd ki.
3/5 anonim válasza:
Az ájulás jó érzés lenne? Hát ízlések és pofonok, mindenesetre engedd meg, hogy leírjam a saját tapasztalatomat (igaz én nem direkt csináltam): rettenetesen elszédülsz, gyengének érzed magad, nyújtanád a kezed, hogy megkapaszkodj valamiben, de nem tudsz, elsötétül a világ, zúg a füled, nem látsz, nem hallassz, elveszted az irányítást a tested fölött, aztán a földön térsz magadhoz és fáj a fejed, mert beverted, mikor elestél, és hirtelenjében azt se tudod hol vagy és mi történt. Ha Neked ez kell... De mi történt a jó öreg alkohollal? Vagy inni már nem divat?
5/5 anonim válasza:
Nem káros! Ez a legjobb dolog! Nem is értem a kérdést!
Két szigorlat között mindig ezt nyomattuk! Amúgy is fiatal vagy, mindent ki kell próbálni nem?
Akkor a leghatásosabb, ha a 12 kilós palackból szívtok. Ha szivaroztok, vagy cigiztek is közben, akkor sokkal ütőseb lesz. E nélkül igazából nem is működik a dolog.
Sok sikert a diplomához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!