Miért nem sikerül a mesterséges ájulás?
Figyelt kérdés
Nem értem,már ezerszer csináltam ,de nem sikerül csak beszédültem. Ez egy technika aminek segitségével beájulhat az ember. A technika lényege: Guggolj le és hiperventillálj(szaporán lélegezz) 10-15-ször. Azután állj fel és vegyél egy hirtelen nagy levegöt és elvileg az illetö beájul. De nekem nem sikerül. De mégis sikerült akkor csak az idöérzékelés miatt nem éreztem az idöt? Vagyis ha elájultam azt nem vettem észre csak amikor 4-7 másodpercig eszméletlen voltam az ájulás után? Kérlek szépen mindenkit,tudom ,hogy idiota vagyok,tudom ,hogy veszélyes ,de csak itt kérdezhetem meg ezt. A válaszokat elöre köszönöm.2012. jún. 11. 10:10
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert melletted áll a szerencse, hogy a saját hülyeséged miatt ne essen komolyabb bajod. Nem tudom, miért szükséges ez neked, de nem hiszem, hogy elfogadható okot tudnál mondani. Az okát pedig nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!