Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik akkor ha a szervez...

Mi történik akkor ha a szervezet túl sok vörösvérsejtet termel?

Figyelt kérdés
183 a hemoglobin szintem küldtek már párszor vérvételre meg most beutaltak tüdőgyógyászatra meg kardiológiára is.
2010. máj. 31. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jó ötlet volt, hogy elküldött. Mellesleg nálam nem diagnosztizálták, de teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy Raynaud - phenomen problémám van.

Gondolom a tüneteid a tipikus, mindig hideg kéz, olykor lilás-pirosas szín, és nyomásra a másodpercekig megmaradó fehér foltok a kézen, ugye?

Mellesleg a vérkép eredményeidből a javulás mutatható ki. Bár nem tudom, hogy ez betudható-e annak, hogy mostanában az idő is egyre kegyesebb a hideg kezű emberekhez ^^.

Aztán, tényleg érdekelne, egy magasság, és az, hogy iszol-e elég folyadékot. Simán lehetnek keringési problémáid, vagy a tüdőddel lehet baj, amit az orvosod is jól felismert.

Emellett, még egy kérdés: a sportot csak úgy az érdeklődés hiányában hagytad abba, vagy valami komoly oka volt ( itt egészségügyi okokra gondolok )?

2010. máj. 31. 20:48
 12/15 A kérdező kommentje:
a tünetek pont azok ahogy az első négy sorban leírtad a magasságom 180 imádom a sört :D a sportot pedig azért hagytam abba mert szét ment az egyesület az edzők miatt, talán még most is csinálnám, birkózás volt amúgy.
2010. máj. 31. 21:59
 13/15 A kérdező kommentje:
elég sok ásványvizet iszok meg néha rostos italokat is szénsavasat szinte soha, napi 2-2 és fél liter a folyadék bevitelem
2010. máj. 31. 22:02
 14/15 anonim ***** válasza:

1: Akkor valószínűleg nekem is ez a bajom, voltam vérvételen nemrég (más okból), viszont ezek az értékek nekem nem tértek el.

2: Javuló félben vagy, túl fogod élni, remélem :D

2010. máj. 31. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Én arra tippelnék, hogy szteroiddal kezelték az autoimmun betegségedet, és az megdobta a vvt termelést. [link] Igazából nem nagyon szoktak egyetlen eredmény alapján diagnózist felállítani, hacsak nem valami nagyon specifikus dologról van szó.
2016. ápr. 10. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!