Mi történik akkor ha a szervezet túl sok vörösvérsejtet termel?
Jó ötlet volt, hogy elküldött. Mellesleg nálam nem diagnosztizálták, de teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy Raynaud - phenomen problémám van.
Gondolom a tüneteid a tipikus, mindig hideg kéz, olykor lilás-pirosas szín, és nyomásra a másodpercekig megmaradó fehér foltok a kézen, ugye?
Mellesleg a vérkép eredményeidből a javulás mutatható ki. Bár nem tudom, hogy ez betudható-e annak, hogy mostanában az idő is egyre kegyesebb a hideg kezű emberekhez ^^.
Aztán, tényleg érdekelne, egy magasság, és az, hogy iszol-e elég folyadékot. Simán lehetnek keringési problémáid, vagy a tüdőddel lehet baj, amit az orvosod is jól felismert.
Emellett, még egy kérdés: a sportot csak úgy az érdeklődés hiányában hagytad abba, vagy valami komoly oka volt ( itt egészségügyi okokra gondolok )?
1: Akkor valószínűleg nekem is ez a bajom, voltam vérvételen nemrég (más okból), viszont ezek az értékek nekem nem tértek el.
2: Javuló félben vagy, túl fogod élni, remélem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!