Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami megoldás?

Valami megoldás?

Figyelt kérdés

21/L vagyok, folyamatos műszakban vagyok és 12 órázunk (1nappal, 1éjjel, kettő szabad) folyamatos műszakban köteleznek a túlórára kb minden héten egyszer be kellene mennünk, van lehetőség arra, hogy üzemorvos kiállítana nekem egy ilyen papírt?! Egyébként szívbeteg vagyok, eddig nem éreztem hogy fáradékony lennék de most hogy túlóráznom kell folyton rosszul vagyok.

Ez nem arról szól, hogy nem akarok dolgozni, munkahelyet sem szeretnék váltani, dolgoztam egy műszakban minimálbérért de nem lehet belőle fent tartani egy lakást!

Válaszokat köszönöm előre is!

2017. nov. 10. 13:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Kicsit zavarosan írtam, elnézést!
2017. nov. 10. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi kérdés, de a szívbetegségedet akarod igazolni a munkáltatód felé, akkor ahhoz szakorvoshoz fordulj. Aztán kirúgnak.
2017. nov. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!