Valami tanács? Volt már valaki hasonló helyzetbe?
Már eggy pár napja nagyon furcsán érzem magam. Tök jól vagyok meg minden de belülről valami nem stimmel... Már 2 napja vágdosom a kezem és régebben ezt elítéltem de olyan jó...
Egyszer csak azon kapom magam hogy már teli van a kezem.. Mintha nem tudnék olyankor magamról..
Amúgy 15 éves lány vagyok
Az kb olyan vagdosas lehet mint amikor a macska kimar.
Ne unatkozz ennyire!
Na még egyszer; csodás heges kezeid lesznek, amit még húsz év múlva is takargathatsz.
S pakold el amivel vagdosod magad, akkor nem lesz észrevétlenül teli a kezed!
Legyél kocka. Napi egy óra CS vagy nem tudom mi a menő mostanság és királynő leszel a kockák között. Hasáb fejűek mindenhol ott vannak, osztálytársaid nagy része is az lehet, bandázz velük.
Akkor már nem kell karcolgatni a bőrödet, hogy feltűnősködj.
Ha meg „szekálnak”, akkor szarni bele. Ez csak középsuli. Fősulin úgyis tiszta lappal kezdesz. Tanulj inkább és a középiskolai szekáló nyomoroncokat, akár még csicskáztathatod is a való életben, mikor már dolgozol. Nekem bejött. :D Kicsi az esélye hogy neked is sikerül, de gondolkozz el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!