Szociális fóbiám lenne? (Többi lent)
Szociális szorongás gyanús.
Magától valószínűleg nem múlik el, de számtalan kezelés van, a legtöbbet otthon is megpróbálhatod. Az, hogy melyk segít, személytől függ, de itt egy pár módszer:
-Próbáld ki a légzésgyakorlatokat/meditációt. Ilyenkor sokan kellemetlenül érzik magukat, de valójában nem figyelsz semmi másra és észreveszed, mennyit görcsölsz
-Hallgass stresszoldó zenéket YouTubeon
-Szállj szembe a félelmeddel (fokozatosan)
-Aludj eleget! A szorongásban szenvedőknél gyakoriak az alvási panaszok, ennek hiánya pedig növeli a stresszt. Erre szintén sok megoldás van
-Natúr levendulatea. Nyugtat és az alvást is segíti
Nem biztos, hogy ezek bármelyike segít, de az interneten számtalan más tippet találsz, ha kell.
A kulcs a gondolkodásod megváltoztatása, semmi sem fog segíteni amíg ezeken kattog az agyad.
Még egy hatásos módszer:
Ülj le, helyezkedj el kényelmesen és hagyd a negatív gondolatokat végigmenni, a visszatartásuk nem feltétlenül jó ötlet. Ha ez kész, egy darabig nem fogsz újra azokon agyalni
A társaságtól távolról sem félek annyira, mint te, nekem este jön a szorongás, olykor hallucinálok is, bár szerencsére egyre jobban vagyok. Elindulni nehéz, de ha már látod, hogy javul, az is rásegít!
A legnagyobb kihívás a problémán való görcsölés befejezése, onnantól sima az út.
Remélem tudtam segíteni, bárkinek aki olvassa ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!