Holnap lesz iskolaorvosi vizsgálat, mit csináljak?
Ma szóltak hogy holnap alapos iskolaorvosi vizsgálata várható. Nem szeretném letolni a boxert, és megmutatni a kukimat, mit tegyek?
16f
ezt nem értem. hát tornaóra után boxerben tusolnak? na de ha így is van, akkor utána cserélik le szárazra, nem?
a másik meg h itt arra panaszkodnak sokan h többesével hívja be őket a doki és jaj mi lesz, meglátja a haverjuk.
nos, ezért nem értek semmit én már lassan. azt írták, a doki 3-5-ösével hívja be őket, az öltözőben meg 15-20-30-an vannak ...
Testnevelés után nincs tusolàs a legtöbb helyen,se idő,se zuhanyzó nincs annyi hogy ez megoldható legyen.
Sok helyen tornaterem is alíg van ès nehéz megoldani,hogy egyáltalán a testnevelést megoldják,mert 1 kicsi tornateremre van,hogy 1 időben akár 3 osztály jut.
Az osztályból nem mindenki haver kezdjük ott.De attól,hogy haver lenne valaki tuti,hogy hogy nem engedném,hogy előtte végezzenek intim jellegű vizsgálatot.Nem húzkodnám a fitymám,vagy engedném,hogy a heréim fogdossák( igaz sok helyen nincs here vizsgálat)
Aztán a védőnő dologhoz annyi,hogy jómagam,de női kollegákra is hivatkozva,amit tőlük hallok,ha urológusok vagy nők esetén nőgyógyászhoz mennek magán orvoshoz szeretnek menni,sőt olyanhoz ahol vizsgálat alatt csak az orvos lesz jelen,eleve eléggé kellemetlen vizsgálat,nem kell oda közönség,minnél diszkrètebb legyen.
Aztán álöltözéses dolog suliba,ha felhozták példának,lányok a suliba nem vetkőztek szószerint alsóneműre teljesen és ácsorogtak vagy várakoztak percekig úgy.Beszélgettünk erről és érdeklődtem kérdésekben is korábban.Ott azt írták és akiket kètdeztem mondták,hogy volt aki igen szégyenlős volt az-az öltözön belül lévő mozsdóba cserélte át a felsőjét nem a többiek előtt.Meg alapból úgy öltöznek át leveszik a felsőt a tesi polót felveszik és csak ezek után cserélik le a nadrágot.Nem az van,hogy levetkőznek bugyi-melltartóra és utána öltöznek fel.
Fiúknál is aki jelentős hasi zsírral rendelkezett vagy pont hogy kilátszottak a bordái viszonylag gyorsan cserélt polót nem mászklált ott órákig poló nélkül.Fűtés se volt annyira tuti,hogy ehhez kedve legyen
88%-os!
Az orvosi eljàrás beteges ha úgy gondolja az orvos,hogy nem a fiatal nézőpontját,szemèremérzetét nézi,hogy számára mi lenne kevésbbé kellemetlen ès azt helyezi előtérbe az orvos,hogy maga számàra mi a gyors.
Tudod az orvosok is tanultak betegjogot,tanultak a szeméremérzetről.
Le van írva a vizsgálathoz szükséges mértékig és ideig kell a vizsgálandó testrészt szabaddá tenni!
Márpedig ehhez nem kell meztelennek lenni.
Ès mint írtam mindenkinek a saját teste,élete,èrzése azért mert van 10 ember akinek elég az orvos szó ès simàn levetkőzik bàrhol nyúlkálhat,vizsgálódhat az orvos, attól még van egy csomó másik ember, akik meg szeretnék eldönteni az orvos nemét akár,személyét mert utána néznek mit hallani róla stb és eldönteni mikor és kihez megy el
Itt nem csak arról van szó,hogy iskolaorvos mit tehet meg.Itt arról is szó van,hogy igen is ez egy intim vizsgálat ezt ne akarják ráerőltetni senkire se.
Ez a vizsgálat csak úgy jöhetne szóba,hogy beleegyezel vagy sem.
És abban teljesen egyetértek ahogy nekünk nem mindegy ki és hogyan vizsgál meg,magad döntöd el mikor mész el,privàtba megyünk el,akárki nem jó úgy ez a sajàt gyereked esetében még fontosabb.
Off:
Inkább szégyenlős legyen valaki,minthogy kitegye bàrkinek:-).Szerintem már leírtam van szakorvos,és maradjanak az alapvizsgálatoknál,erre ne kényszerítsenek senkit se.
Normális ember nem akarja,hogy az osztálytàrsai vagy kollegàk előtt mogyorozzák meg.Neked komoly gondjaid vannak 48-as, mert mindenhol ezt a tömeges pénisz vizsgálatot hozod el.Ez sehol se oké,hacsak ne a sajàt magad óhaja.
Off 88-nak!Senkit sem érdekel,hogy hány évet tanult az orvos.Nem a legcsoróbbak tanulnak orvosnak alapból.Itt a lényeg,hogy ez egy tökk intim vizsgálat ennek részvételére senkit ne kényszerítsenek rá.Attól hogy egy orvos hány embert látot ruha nélkúl ettől még akit vizsgál annak kellemetlen ha meg kényszer hatása alatt történik nem is jó ez a szó.Sehol se oké hogy meztelenül feküdj az ágyon,erre semmi szüksdg nincs,az orvos meg akaratod ellenére húzkod,meg mogyoroz.Arra sincs szükség,hogy az aszisztens is nézegessen közben,adatok bevitele a dolga,paraván is létezik,ahogy az asztalt is lehet más irányba tenni hogy ne lásson mindent.
Itt a kényszeren,az akaratod ellenén,a túlvetkőzetésen,paraván hiányán stb van a hangsúly.
Valamint furi módon lányokhoz 2 férfi orvos nem megy be hogy szintén túlvetkőztetve vizsgálodjon.
Nem helyes az eljárás.
Off:
Még annyit,hogy ez a téma lányokra és felnőttekre is igaz.Mert rengeteg kérdést tesznek fel.Felnőtt emberek is aggódnak mi lesz üzemorvosin,ők is sokat kérdezgetnek.Tehàt el kellene gondolkodni és igen is törekedni,hogy tiszteletbe legyenek tartva az ő jogaik,tekintettel legyenek rájuk.Nagyon sok helyen màr túlzásokba esttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!