Holnap lesz iskolaorvosi vizsgálat, mit csináljak?
Ma szóltak hogy holnap alapos iskolaorvosi vizsgálata várható. Nem szeretném letolni a boxert, és megmutatni a kukimat, mit tegyek?
16f
A magadért kiállás,nem mindent hagyás nem gyávasàg!
Az a gyáva,aki mindent eltűr és mint a birka követi a tömeget,nem mer tenni,kiállni magáért.
Nem normális dolog,hogy iskolás gyerekek nemiszervét lesegese.Érdekes mödon lányokét nem nézegetik.Nem urológus az iskolaorvos.Mindenre tudnak okot kitalálni.Rengeteg generáció felnőtt meztelen iskolaorvosi vizsgálat nélkül.Ne a fiatalokon éljék ki a hatalmi törekvéseiket.
Én nem láttam leírva azt hogy fitymaszűkületi vagy here vizsgálatot el kell végezni,elő lenne ìrva.Èrdekes módon sok orvos eltekint tőle.
Az iskolaorvos nő volt?
Pontosan mit csinàlt?
Egyenként mentetek be?
Sajnos ameddig nem álltok össze,nem állnak ki a szülők értetek vagy ti magatok addig szinte bàrmit megtehetnek az orvosok.Majd talàlnak okot rá.
Off:
1.Mint írtam sehol sincs leírva az orvosi vizsgálatok között, hogy fitymaszűkületi vagy here vizsgálat.
2.Sehol nincs leírva,hogy a" nemifejlettség értékelése" nevű vizsgálat pontosan mi is,mit tartalmaz,csak fiúkra lenne értendő.
-De az meg elèg betegnek hangzik,hogy kapd elő,hogy az orvos szetint elég fejlett e:-)
-Mivel pontos mèret nem fog szerepelni,honnan fkgja tudni tavaly óta nőtt,fejlődött e.
Ja ès tudtommal mindkèt nemre vonatkozik
-Honnan tudja, hogy vér vagy húspénisz vagy simàn kicsi,sehogy se lesz nagy
-Honnan tudja,csupasz,tehat nem serdül egy 14-15 éves vagy borotválja esetleg
-Eleve vannak koràn és későnérők
de mi ez a hülyeség, hogy vérpénisz ?
azért álljunk meg, elég nehéz lenne nemi érettséget vizsgálni anélkül, hogy legalább ránézne. na most a másik meg igenis nagyon fontos a fitymaszűkület kiszűrése, ahogyan a herék megnézése is, sokszor huszonévesen is ezt titkolják, aztán majd csak 30 évbesen rászánjéák magukat egy műtétre.
nem értem én az ittenieket, nálunk gimiben miden évben volt, de eszünkbe se jutott ilyen h "nem engedjük", nem is értem a dolgot. nekünk minden évben megnézte a doki, sőt ha már itt tartunk, volt akinek le volt borotválva, aztán azért meg jól lecseszett, hogy na íme ez az amit nem kellene csinálni ...
A" beteg az emberi méltósághoz való joga alapján soha sem tekinthető a gyógyítás puszta tárgyának. A kórház nem börtön. Az ellátás során a beteg jogainak gyakorlásában csak az egészségi állapota által indokolt ideig és mértékig korlátozható. Az ellátók kötelesek tekintettel lenni a beteg szeméremérzetére, ezért ruházatát csak a szükséges időre és szakmailag indokolt mértékben távolíthatják el. A beteget csak méltányolható okból és ideig szabad várakoztatni. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy emberi méltóságában megsértették, forduljon a betegjogi képviselőhöz."
Az hogy az orvos kukkolja, mekkora a farkad, nem az egességed védelmében történik, tehát NEM VAGY KÖTELES ELTŰRNI, ÉS AZ ORVOS SEM KÉNYSZERÍTHET RÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!