Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért festetik az öreg nénik...

Miért festetik az öreg nénik lilára a hajukat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a nagy része nem festi. csak ilyen ősz hajra való samponnal mossák. ez meg lila színt ad nekiXD őszes helyett..
2010. máj. 30. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem tökre tetszik az a szín!:)

Komolyan.

2010. máj. 30. 18:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Az összes lila hajú Shaumát használ? Lehetséges ez? :)
2010. máj. 30. 18:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Kell hozzá egyéniség, az biztos. Mert a retkes nyakú cigó nénin az sem javít.
2010. máj. 30. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fodrász hibája. Ugyanis az az anyag, amitől a haj őszes színű lesz, túlöntve lilát eredményez. Tehát nem ők akarják így, hanem a fodrász használ több "őszítőt"
2010. máj. 30. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek, én beszéltem is egy ilyen nénivel a fodrásznál. Nekem szőkített hajam van, és ugye sárgulás ellen jó az a shauma sampon. Na, nekem fehér lett tőle a hajam, de kajakra, mintha ősz lennék, és a fehér részeken a fénye is elment, olyan volt, mintha sok szárazsampon lenne rajta, vagy valami a fejemre szóródott volna. Jó sokára állt vissza a színe. Szóval baromi pipa voltam a rra a samponra. Az ősz hajat meg rendre lilára festi, apukám is ki akarta próbálni, mert teljesen ősz, és lila lett tőle. Szerencsére ő még aznap megmosta megint, és kijött neki (meg se szárította a haját). Gáz, valami undorító kék kotyvalék, 700 forintért.
2010. máj. 30. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

szerintem az a lila haj izléstelen és baromira elcsúfítja szerencsétlen öregeket, de meg is érdemlik, ha ennyire igénytelnek, mert inkább lennék ősz mint lila hajú.

El lehet menni fodrászhoz és valami nagyon enyhe barna szint vagy amilyen a természetes volt ráfesteni, ha valakit nagyon zavar eme természetes folyamat.

2010. máj. 30. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Létezik hamvasító folyadék is azt az szép ezüstös árnyalatot ad a hajnak ha te is ha ilyet szeretnél azt használd ne a Shaumát mert az elég durva de ám a hamvasító is képes lilává tenni ha nem tudod a mércét
2010. máj. 30. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a szó ismétlésekért nem tom mi történt velem:)elözö voltam
2010. máj. 30. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

19:19

Nem a természetes folyamattal, az ősz hajjal van bajuk, hanem van, akinek az ősz haja szürkül ill sárgul. Az a sampon és még más termékek ezt a sárgaságot hivatottak eltüntetni, és ezüstösen csillogóvá tenni a fehér hajat. Ami kilencmilliószor jobb hozzáállás, mint 80 évesen mahagónivörösre festeni az agyondauerolt kefét a fejükön. :)

2010. máj. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!