Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett? Átmeneti...

Ez mi lehetett? Átmeneti vakság vagy mi?

Figyelt kérdés
Néhányszor már előfordult hogy alvásból felébredtem,már beszélgettem a párommal,kinyitottam a szemem,de nem láttam hosszú másodpercekig.Ilyenkor többször ki nyitottam be csuktam a szemem,mire visszajött ,vagy megjött a látásom.Ez átmeneti vakság lehetett,vagy később ébredt a szemem mint a testem?Vagy ilyesmi:)
2010. máj. 30. 01:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Így van nekem is sokszor van hogy amikor korábban kelek jó 10 percig nem hogy nem látok rendesen de még tántorgok is.. kell egy kis idő míg felébredek.Ez teljesen természetes.Bár azt nem tudom hogy teljesen elvesztetted a látásod arra a kis időre?mert ezt viszont kicsit furcsállom.Máskor is előfordult már?
2010. máj. 30. 03:12
 2/5 anonim ***** válasza:
ja látom azt írod már előfordult..hát nem tudom talán ír még valaki valami okosat..nem mondom hogy nem fordulhat elő de kicsit furcsa...
2010. máj. 30. 03:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja,nekem is furcsa volt.Először azt hittem hogy még tök sötét van,de néhány pislogás után és kis idő elteltével rájöttem,hogy nem sötét van,hanem nem láttam,ugyanis teljesen világos volt odakint.
2010. máj. 30. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyitva volt a szemed és semmit nem láttál? :O Nem csak túl világos volt a szoba reggel vagy égett a villany és be kellett csukni a szemed?

Ha nyitva volt a szemed és nem láttál semmit akkor menj el szemészetre mindenképpen. Nem megijeszteni akarlak,de lehet hogy valami betegség,hályog vagy mittudoménmi jele.Nem játék,és szerintem nem normális.

2010. máj. 30. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy nagyon alacsony ébredés után a vérnyomásod!!!Nekem is előfordul néha ez,elég ijesztő,sőt nekem akkor is szokott ilyen lenni,mikor jó forró vízbe fürdök,majd kiszállok a kádból.Ilyenkor is teljes a sötétség,sőt szédelgek is.De én tudom,hogy a vérnyomásom esik le ilyenkor.Orvos mondta!
2010. máj. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!