Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Vagy van...

Ez mitől lehet? Vagy van valami bajom?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam wc-n, és a székletemben, vagy inkább maga a széklet sárgás színű és nyálkás volt, és nagyon kevés, vagy mintha penészes lenne, vagy nem is tudom, sohasem volt még ilyen, megijedtem :S Ezelőtt még normális volt, bár igaz két napja voltam utoljára. Egy héten kb. háromszor szoktam, lehet ez is baj, de hát többször nem kell. Nem tudom mi bajom lehet, félek. Más tünetem nincsen, tegnap este kicsit görcsölt a hasam, mint mikor hasmenésem van, de aztán elmúlt pár perc alatt, ma meg ez... De vajon mitől? Esetleg antibiotikum mellékhatása? De azt meg kb. két-három hete szedtem, meg két hónapja, az nem hiszem hogy most jelentkezett volna. Nem tudom, de félek, és az is aggaszt, hogy csak két háromnaponta wc-zek, bár folyadékot alig fogyasztok, ill. gyümölcsöt. :(
2010. máj. 29. 21:10
 1/1 anonim válasza:
Szia.Lehet hogy valami olyat ettél amitől elszineződött,de lehet megfázástól is.A heti wc re menéstől nemhiszem hogy függ.
2010. máj. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!