12 ora intenzi munka egy szunettel, hogy bírjam ki?
Figyelt kérdés
Ritkán van ilyen, hogy behivnak dupla műszakra, de most volt szerencsem ezt kifogni. Tudom, hogy hivatalosan két szünet jarna , de ez senkit nem erdekel és nem is tudok ezzel mit kezdeni. Amúgy is ritka, hogy ennyit dolgozzak szóval csak alkalmankent kell ezt kibirnom. Nem azzal van baj, hogy nem bírom a munkát. Vagy, hogy egész nap enni akarok, de az rossz, hogy 6 ora közott csak egyszer ehetek. Amúgy is az a típus vagyok aki sokszor eszik keveset de ha nagyon jól lakok akkor is megehezek kb 4 ora után ( de itt nem is tudok nagyon jól lakni fel óra alatt raadasul arra sincs lehetőségem, hogy meleg ételt egyek) és ha leesik a vercukrom akkor rosszul leszek.Egyébként milyen hideg ételt tudtok ajánlani amivel jól lehet lakni? Gondolkodtam azon, hogy a zsebembe teszek müzlit és amikor megyek mosdoba pl akkor megeszem. Amúgy nem lenne szabad de kinek ártok vele, hogy fel perc alatt bekapok pár falatot? Meg mit vigyek inni ami ad egy kis energiat? Tényleg nem hisztizni akarok. Nyáron pl. Olyan helyen dolgoztam ahol állandóan 12 oraztam, de ott munka közben igaz szünet nem volt de bármikor ehettem pár falatot. Így nem volt gond.2017. okt. 16. 14:12
1/9 anonim válasza:
Ha leesik a vércukorszinted,akkor szopogass cukorkát,nyilván nem a legegészségesebb megoldás,de egyszer-egyszer lehet vele élni.
Egyébként túlsúlyos vagy?
2/9 anonim válasza:
A hosszútávfutók állítólag 2 napig tésztáznak előtte,hogy bírják energiával. Én ugyan tésztával nem megyek messzire,de nem is tömtem még vele magam 2 napon keresztül. Cukorleesés ellen zsebbe kekszet és szőlőcukrot javasolnék. Ha inni tudsz munka közben,jó lehet nagy flakonos joghurtital. Jól reggelizz be fullextrás szendviccsel,akkor biztos kihúzod ebédig. Meg ne igyál kávét,mert attól hamar elégeted az energiát.
3/9 anonim válasza:
Én is ilyen típus vagyok, hogy kb. 4 óránként ennem kell valamit :)
1: nem tudom, ennek mi köze a túlsúlyhoz. Én kifejezetten vékony, sovány vagyok.
Én napközben, étkezések között, munka közben szoktam enni: csokit, müzli szeletet, gyümölcsöt, joghurtot, péksütit, ropit, sütit, kekszet. Ezeket gyorsan be lehet kapni és energiát is adnak.
4/9 anonim válasza:
"nem tudom, ennek mi köze a túlsúlyhoz. Én kifejezetten vékony, sovány vagyok"
És akkor már más sem lehet túlsúlyos,akinek az ekkora problémát jelent,ha 2 órát ki kell bírnia evés nélkül?
5/9 anonim válasza:
Mit ugatnak bele, hogy mikor eszel? Milyen munka ez?
6/9 anonim válasza:
4: De, más lehet túlsúlyos. Sokan azok is. Viszont én úgy vettem észre, hogy pont a vékonyak nem bírják sokáig kaja nélkül. Nem azért, mert éhesek és zabálni akarnak, hanem ahogy a kérdező is írta (meg nálam is így van) leesik a vércukorszintjük és nem érzik jól magukat.
7/9 A kérdező kommentje:
170cm vagyok és 50kg körül mozog a sulyom. Sose eszek egyszerre sokat , nem is bírok. Raadasul reggel etvagyam se nagyon van, szóval a bőséges reggeli már kizárva. 4 órát simán kibirok eves nelkul utana se az zavar hogy éhes vagyok , hanem a rosszullet. Gyenge leszek, szédülok, nem bírok koncentrálni. Itthon úgy néz ki egy napom, hogy 10 körül megreggelizek. 2 óra körül ebéd. "Vacsora" 6 ora körül de utána meg mindig szoktam enni mert lefekvesig éhes leszek és nem bírok aludni. Ezek között az étkezések között pedig szoktam enni joghurtot, gyumolcsot vagy rágcsálni valami ropit, kekszet
2017. okt. 16. 14:45
8/9 anonim válasza:
Probalj meleg etelt vinni dobozban, azzal megiscsak jkbban fogsz lakni mint a szendviccsel. A muzlis dolog jo otlet, senkinek sem fog feltunni. Vercukor szintre pedig a sportoloknak gyartott energia zselet tudom javasolni, abbol hatha ihatsz munka kozben is. De ha nem akkor az is pici, befer a zsebedbe. En biotecheset hasznalok, nagyon jol bevalt, annyi a lenyeg hogy olyat keress amire az van irva hogy “during” azaz edzes (vagy a te esetedben dolgozas) kozben kell fogyasztani.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat. Igyekszem majd reggel minimum egy szendvicset megenni és aprosagokat beszerezni ami befer a zsebembe. +A joghurtital is jó ötlet. Így valószínűleg kibirok 2x 6 órát. Közte meg igyekszem jollakni. Az a baj hogy már annyira rastresszelek az egészre, hogy utána meg az idegesseg miatt nem tudok enni. Mert bennem van az, hogy "ha most nem eszek akkor utana Nincs rá lehetosegem és ajultam már el azzal vercukrom miatt. Szóval nagyon felek ettől
2017. okt. 16. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!