Miért van ez velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na a lényeg az hogy elkezdtem dolgozni és igaz minijob-ban dolgzom és nem megerőltető (takaritás) de utána minden bajom van és minden nyavaját elkapok, nem vagyok beteg de betegnek érzem magam...másfél éve nem dolgoztam mivel terhes is voltam és a kicsivel otthon voltam fe most elkezdzem ennyi idő dolgozni egyszerűen nem birom...miért? Próbáltam kutakodni a neten de nem jártam sikerrel2017. aug. 9. 19:34
1/3 A kérdező kommentje:
Eléggé gyér a helyesirásom nézzétek kérlek el :)
2017. aug. 9. 19:36
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak el vagy szokva a fizikai munkától, és hamar kifáradsz. Igyál sokat, zöldség-gyümölcs, esetleg vitaminok, magnézium, elegendő alvás. Lehet, hogy vas hiányod is van. Csináltass egy labort, és méresd meg a vérnyomásodat.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, lehet igazad van mert nem szedek sok vitamint, napi 1x eszem és csak cigizek meg kávézok....
2017. aug. 11. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!