Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mindig fáradt és álmos vagyok...

Mindig fáradt és álmos vagyok és miért?

Figyelt kérdés

Reggelente mikor felkelek alig tudok felkelni és mikor az iskolába vagyok akkor mindig annyira fáradt és álmos vagyok hogy alig bírok valamit is csinálni.

Gondolkoztam azon hogy nem-e a szívemmel van valami gond vagy esetleg az nem befolyásolhatja hogy most szakítottam a barátnőmmel 1,5 év után és még nem tudtam rajta túl lépni?

Régebben soha nem volt velem ilyen gond.

Légyszíves válaszoljatok!

Köszönöm előre is!

Üdv.: 18 éves F

2010. máj. 29. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A lelki fájdalom, megjelenik testileg is. Valószínű kimerültél, szedjél vitaminokat. A lelki teher olyan nagymértékű is tud lenni, ami fáradtságot, kiégettséget, semmihez nincs kedvem állapotot idéz elő.
2010. máj. 29. 11:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsi rosszul írtam! Nem én szakítottam hanem közös megegyezés alapján szakítottunk a barátnőmmel.

De szerintem nem ez a lényeg az egészbe!

Köszi a válaszodat!

Várom a többiek válaszát is!

2010. máj. 29. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

szia:)

nem vagy vashiányos, vérszegény?:) mert attól lehet fáradékonyság, álmosság...ezt vérvételből meg tudják mondani, kapsz rá egy rágótablettát és kész:)

nekem máskor olyat írt fel a doki, ami csokiízű volt és barna, finom is volt és helyreállt a vasam:)

illetve vitamonoznod sem ártana, vagy legalább gyümölcsöket enned:)

az időjárás is okozhatja a tüneteidet, mert mostanában elég szokatlan volt ez a sok eső, aztán meleg...:)

a szakítás is közrejátszhat...bár ha nem folyton ezen gondolkozol, akkor szerintem nem a szakítás maitt van:)

a szíveddel pedig szerintem nincs gond...akkor fájna, meg az más tünetekkel jár, de ahogyan írtam is, egy vérvizsgálatból sok minden kiderül, és legalább megnyugodsz:)

remélem segítettem:)

2010. máj. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!