Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig fáradt és...

Miért vagyok mindig fáradt és álmos?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet, de ha nem találod a választ, szóba jöhet esetleg valamilyen vitaminhiány, vérszegénység, vagy eghyszerűen tavaszi fáradtság.
2010. ápr. 1. 16:13
 2/7 anonim válasza:
Én mióta nagyon keveset eszem, sokkal fittebb vagyok. sokat kell a levegőn lenni, mozogni, lefoglalni magad. És egészségesen enni keveset!
2010. ápr. 1. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, tornázz, szedj magnéziumot,vasat, kalciumot és el fog múlni!
2010. ápr. 1. 16:17
 4/7 anonim válasza:
2010. ápr. 1. 16:48
 5/7 anonim válasza:
Szerintem vashiányos vagy. Próbáld ki pl a Béresnek van ilyen vas tablettája, napi 1 db csodákra képes, már másnap kipihentebben ébredsz majd. ;) Ja és aludd ki magad!
2010. ápr. 8. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit előttem mondtak, mind igaz, de ha nem múlik el és hosszú ideje fenn áll akkor is ha - sok gyümölcs/zöldség, vitamin, sok friss levegő, mozgás stb... sóval a fentiek, akkor mindenképp keresd fel háziorvosod Este időbe feküdj le ;-)

Jó egészséget!!

2010. ápr. 8. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
jajjjj jajj repnagyik
2010. ápr. 13. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!