Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akár...

Miért van az, hogy akár mennyit alszom mégis fáradt, álmos vagyok?

Figyelt kérdés
18.L
2011. márc. 1. 19:18
 1/3 A kérdező kommentje:
minden nap ez van. akár mikor alszom el. akkor is ha 9 kor akkor is ha 11kor alszom el. mindig 6 körül kelek. ma is ittam egy energia italt meg kvztam is. de akkor is egész nap fáradtnak éreztem magam.
2011. márc. 1. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Vas hiányos anaemiád lehet. Vérképet kell csináltatnod.
2011. márc. 1. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokminden okozhatja az altalanos faradtsagot. Vitaminhiany, elegetelen taplalkozas, lappango virus, kezdodo sulyos betegseg.

Mindenesetre a kavetol meg az energy italoktol csak ideiglenes lokest kapsz, mikor a hatasuk elmulik meginkabb faradt leszel mint mielott megittad. Probald inkabb tavol tartani magad toluk.

Ha van egy jofej haziorvosod, kerd meg h utaljon be egy teljes verkepre. Lehet h kiderul h valamilyen vitamin hianyban szenvedsz; amit aztan konnyen potolhatsz es maris elmulik a faradtsag.

Ha nincs vagy nem egyszeru a doki lehetoseg, akkor sajat magadon kiserletezz kulonbozo vitaminokkal. Kezdj el napi 1-2 gramm Cvitaminnal. (nyugi, a vizben oldodo vitaminokat nem lehet tuladagolni, ha tul sokat szedsz belole a vizelettel tavozik)

Ha nagyon borongos az ido, akkor menj el hetente egyszer, vagy kethetente szolizni. A Dvitamin csodakra kepes es az emberek nagytobbsege sulyos Dvitamin hianyban szenved, foleg a teli honapokban.

En napi 5,000-es Dvitamint szedek mar hetek ota (plusz neha szolizom is) es semmi bajom tole. A Dvitamin viszont zsirban oldodik, ezert tuladagolhato, szoval jo lenne az a verkep.

Sok sikert!

2011. márc. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!