Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az baj, hogy víz helyett is...

Az baj, hogy víz helyett is energia italt iszok?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem iszok vizet egésznap, csak két-három energia italt.
2017. szept. 6. 11:28
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Persze ezt nem csak ma, hanem már egy jó ideje...
2017. szept. 6. 11:29
 2/19 Psycho ***** válasza:
35%

Amennyire tudom, igen :(

Egyrészt azért, mert a napi minimális ajánlott és szükséges vízbevitel 2 liter (nyáron melegben mégtöbb). Persze nem tudom, iszol-e mást.

Másfelől pedig hát... nem mondom, hogy az energiaital méreg, de az tény, hogy hosszú távon ekkora mennyiségben nem tesz jót a veséknek. Egy héten 1-2 szerintem még nem lenne gáz, de kizárólag ebből fedezni a napi folyadékbevitel erősen káros is lehet.

2017. szept. 6. 11:33
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
2-3 energiaital nem nagy probléma, de mellé 2-3 liter egyéb folyadékot is illene inni.
2017. szept. 6. 11:35
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Napi egy is sok, nem ám 3...
2017. szept. 6. 11:42
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Sürgõsen szokjál le róla,addig amig nem fogsz megbetegedni tõle.
2017. szept. 6. 11:50
 6/19 anonim válasza:
53%
nem fogsz sokaig elni, beteg leszel es szornyu halal var rad, az energiaital az mereg ha innál vizet is akkor is tonkretenne de igy hogy meg vizet se iszol, neked kapáltak.
2017. szept. 6. 12:22
 7/19 anonim ***** válasza:
25%

Igazából az energiaital arra való, hogy alkalmanként, ha nagyon muszáj, akkor adj egy löketet a szervezetednek. Cserébe utána kell pár nap pihentetés.

Ha folyamatosan azt iszod, akkor rövid távon tönkre vágod magad. Főleg az ilyen olcsó 1-200 forintos szarokkal.

2017. szept. 6. 13:13
 8/19 anonim ***** válasza:
35%

Vizet iszok és teát. Komolyan nem értem minek isznak ilyen sz.art sokan. Olvasd már el mik vannak benne!

Reggel több kávét főzök le és kisüvegbe teszem. Így azt bárhol megihatom ha energiára van szükség. Vagy a multiknál van dobozos latte 200ftért.

2017. szept. 6. 14:11
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Valószínű olcsó lötty lehet ha orrba szájba azt iszod. Így nem számitanék hosszú és egészséges életre.
2017. szept. 6. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Én is a B12 és egyéb vitaminok miatt kezdtem el inni, olyan hogy itattja magát mint az eredeti Coca-Cola. Talán a brutál cukor+koffein miatt itatja magát.

Majd észrevettem van, 0.25L Hohes C, igaz ez nem olcsó (300 forint), szóval már nem veszek energia italt.

Egyébként napi folyadékbevitel 2-3 liter víz.

2017. szept. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!