Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet olyan pozitív...

Hogy lehet olyan pozitív kisugárzásom, mint Blake Livelynek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ragyog az a nő. Árad belőle a pozitív energia.

2017. aug. 10. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem energia kérdése.Legyél szép (szőke) nő és vegyél fel egy állandó bájvigyort kész a "kisugárzás"
2017. aug. 10. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Én tudom mitől ilyen, de azt nem hogy neked szabad-e már ilyenekkel foglalkoznod. Hány éves vagy?
2017. aug. 10. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rólam azt mondták mindig és a mai napig, hogy pozitív a kisugárzásom. Pedig évekig voltam depressziós pl. Szerintem pedig pontosabb meghatározás az, hogy vonzó vagyok. Nem, nem szép, hanem mint a mágnes: vonzó. Mert mindig csatlakoznak hozzám. Keresnek. Ragaszkodnak hozzám. Kellek. Nem csupán szexuálisan értem. Szóval sokat gondolkodtam, miért van ez. Arra jutottam, hogy önmagam felvállalása az, ami tetszik, amit el akarnak tanulni. Nincs bennem semmi különleges. Sem szép sem vigyorgó sem hízelgő nem vagyok. Sem gőgös, sem kishitű. Csak vállalom magam, ahogy vagyok. Igazán. Szerintem ez az, ami miatt.
2017. aug. 10. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Belőled is áradna a plussz ha... gondolom, ha hazánkban volna egy gyárban v. irodában takarító minimálbérért nem mosolyogna, te sem látnád pozitivnak, maximum vonzónak.

Tehát inkább az egisztenciája miatt és a fotó kedvéért mosolyog. Megnéztem a képeit, szexuálisan rossz az ágyban, nem izzik a szakrális csakrája, a mosolya nem őszinte a szeme nem csillog, nem árad, nem önt el. Csak egy jó test, csini arc, reklámfelület.

Tudod kiből jön a pozitív energia? A postás hozza.

Segítettem?

2017. aug. 10. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Te is orrplasztikáztass, ami után átlagból bombanő leszel és élvezkedj a saját megcsináltatott szépségedtől.
2017. aug. 11. 19:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Milyen gonoszak vagytok.
2017. aug. 11. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem gonoszság, legyen pozitív akkor ha padlód mos minimápbérért.
2017. aug. 11. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!