Bepisiltem álmomban?! Ez normális?
15/l vagyok. Először aludt nálunk a barátom. Erre... azt hittem azt álmodom hogy bepisilek. Aztán felriadtam... mert tényleg csordogált! Szerencsére ő nagyon mélyen aludt egész éjszaka és nem látta. De ez nagyon gáz. Ez egészséges? Hogy azt álmodom hogy pisilek, és közben tényleg! Nem jött sok, csak a takaróm "ázott meg" picit, lecseréltem gyorsan. Nem tudom pisiltem-e este, nem emlékszem. De olyan hülyén érzem magam, utoljára oviban csinálhattam ilyet...
15/l
Velem is megesett 30+ évesen, amikor túl sokat ittam lefekvés előtt.
Cikinek ciki, de megesik, ne tulajdoníts neki nagy jlentőséget :)
Most akartam egy ilyen kérdést kiírni.
Ma hajnalban fél 5-kor arra ébredtem, hogy csordogál. Álmomban pont valahol elmentem WC-re, és utána felébredtem, hogy valami vizes, 2 folt lett a lepedőn, de szerencsére időben felébredtem. Velem is óvoda óta nem történt ilyesmi. Este megittam lefekvés előtt egy csésze teát, valószínűleg az tette be a kaput.
16/F
Az éjszakai bepisislés, a bepisilésről való álmodás egy gyakori jelenség, aminek szexuális háttere van. Erről bővebben ír Freud is, azt érdemes elolvasni.
A kérdésre válaszolva: Ez teljesen normális.
Mindenkivel megesik. Ahogy az előző válaszoló írta, Freud is írt erről. Szerinte szexuális eredete van a dolognak.
Magyarán: Nincs ember, akivel legalább egyszer életében ne esne meg. Tagadni lehet, de felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!