Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nálatok is megkezdődött már a...

Nálatok is megkezdődött már a nyár végi hajhullás? Kb meddig tart ez?

Figyelt kérdés
Legalábbis remélem, hogy csak erről van szó és nincs komolyabb oka.Kb 2 hete kezdett jobban hullani mint eddig.Ha már bezsirosodott, akkor pláne jobban hullik, mondjuk ezt nem értem, miért.De ha frissen van mosva, kb 2-3 napig nem hullik olyan borzasztóan, de észrevehető hogy most több kihull.Mit tehetnék ellene? Most diófalevéllel öblitettem, mást egyenlőre nem tudok.Ligetszépe olaj jó rá? Az van itthon.Ha nyár végi hajhullás, akkor az kb meddig tart? Megvan kb 1 hónap?Vagy több ideig?
2017. aug. 27. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Épp most mostam hajat és majdnem sírtam!! Kb csomókban jött ki a hajam...jó, gondolom az is hozzátársult, hogy szerdán mostam utoljára, holott kétnaponta szoktam de akkor is rémisztő volt... pont megörültem, hogy jönnek ki a babahajak, azt nézem h elkezdett hullani... :/
2017. aug. 27. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem is hallottam...nyár végi? Nekem is jobban hullik mint máskor.De ez azért zavar ettöl függetlenül😢.
2017. aug. 27. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Most olvastam,hogy létezik ilyen nyàr végi,ősz eleji hajhullàs.Tényleg szinte kisebb csomókban marad a kezemben.És most hirtelen.De babahajakat én is felfedeztem mostansàg elég sok új hajacska kinőtt.Erre tessék!De alapból elég megviselt mostansàg a hajam.Gondolom sok uv sugàrzastól,meg tobbet is vasalom nyàron,mivel ilyenkor a melegtől pàràtol csúnyàn göndörödik.Mikor jön màr rendbe?Én màr nem birom :(
2017. aug. 27. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Aki 1-2 naponta mossa, az ne csodálkozzon, ha 1-2 évtized alatt beadja a kulcsot. Hetente 1x elég.

Meg ahogy a csajok hátra- meg felfeszítik a hajukat, még nézni is rossz (lófarok, madárfészek a fejtetőn)

2017. aug. 27. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csomókban hullik, akkor menj el bőrgyógyászhoz, mert ez lehet valamilyen fejbőr, vagy belsőszervi betegség jele is. Lehet gócvizsgálat is kell.
2017. aug. 28. 07:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Csomókban azért nem.
2017. aug. 28. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is jobban hullik, mint általában. Már én is kezdtem megijedni. Remélem tényleg létezik ez a nyárvégi-hullás jelenség :) s hamar el is múlik

Szerintem hajmosás után azért nem hullik annyira, mert ahogy samponozod/mosod a hajad, "kidörzsölgeted" a laza hajszálakat és kimosod. Így ők a lefolyóban végzik.

2017. aug. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!