Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudok le fogyni?

Hogyan tudok le fogyni?

Figyelt kérdés
Most jött el a pillanat amikor változtatni szeretnék az életembe! Hogyan tudnák le fogyni? Mit sportoljak? Mit egyek és mit ne egyek? Valaki végig tudta csinálni?

2017. aug. 23. 09:15
 1/3 anonim válasza:
0%
Mennyel minden nap futni és 6 után ne egyél
2017. aug. 23. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
'Csak az el nem fogyasztott étel nem hízlal!' Nem azt mondom, hogy állj le teljesen az evéssel, az nem lenne normális. Kezdésnek egyél mindenből kevesebbet! Pl: megeszel napi 4 zsömlét, csak egyél meg eleinte 4 helyett 3-mat, utána már csak kettőt stb.. Kezdj el mozogni, ha van kedved akkor akár konditerembe is eljárhatsz. De neten is vannak fenn nagyon egyszerű gyakorlatok amik azért elég rendesen megizzasztanak. Ne várd máról-holnapra az eredményt. Én 72 kilóról lefogytam 55re (természetesen évek alatt) Kitartást neked és legyen sikeres fogyásod!
2017. aug. 23. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy a mérleg hazudik! Sokszor van, hogy többet mutat, a tükörben mégis vékonyabbnak látod magad és az is vagy. Ha teheted inkább centikbe mérd magad, az sokkal biztosabb. Nekem is volt hogy csak 1 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg, mert műtét után 3 hétig nem tudtam rendesen enni, a környezetemben meg mindenki azthitte, hogy legalább 10 kilót lefogytam.
2017. aug. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!