Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek h. elmuljanak a...

Mit tegyek h. elmuljanak a pattanások a homlokomról?

Figyelt kérdés
próbáltam már minden kencét de egyszerűen semmise hat...és csak a homlkomon vannak a pattanások. mit ajánlotok ?
2010. máj. 24. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerűbb megoldás, ha sima Baba szappannal minden fürdés közben beszappanozod,hagyod kicsit, addig is letusolsz mindenhol, aztán jó meleg vízzel lemosod. Pár nap alatt már látható,hogy kezd leszáradni. De ha nagyon durva a helyzet, akkor napközben is több alkalommal nyugodtan mosd át.

A hajad tényleg ne fésüld rá, mert akkor nem tud szellőzni!

A lényege a pattanás eltűntetésének, hogy mindig szárítsd a bőröd! A szappan pedig nem csak eltűnteti a pattanásokat, de meg is előzi.

2010. máj. 24. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
En vagyok az elesztot javaslo. Az van, h en probaltam a Baba szappanos dolgot, es az lett, h atmenetileg ok, h leszaritotta a pattanast. De amikor megszokt a szappanos lemosast, akkor meg jobban zsirosodott es meg durvabb lett. EZert nem ajanlom. A szappan utan volt minden: Bioptron lampas kezelesek halomszamra, Vichy, Bioderma Biotherm, de semmi nem hasznalt ugy, mint az eleszto. Es az eleszto egeszseges, bar rohadt szr ize van. En eszem, mert ez a legtutibb. Javaslom tehat tovabbra is az elesztot.
2010. máj. 24. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a Baba szappan író.

Öm..Oké, hogy az élesztő bevált, hosszú távon is, gondolom...De nem károsítja a szervezetet, ha csak úgy magában becuppantjátok? :D

2010. máj. 31. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Candida-t okozhat.
2010. jún. 1. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
En javasoltam az elesztot. Candidat? Ez tuti? Az kiraly. mindegy en mar egy ideje eszem es semmi bajt nem tapasztaltam. csak elonyet! :) de utananezek ennek a dolognak, meg megkerdem az orvost is asszem
2010. jún. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!